• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Zeskamp en tapas

Ga de strijd aan met elkaar!

Willen jullie een leuke en  tevens actieve dag beleven? Dan is het zeskamp en tapas arrangement misschien wel iets voor jullie!  Leuk voor families, vriendengroepen, klassen, sportverenigingen en  uiteraard collega’s! Hier kom je er dus achter hoe goed jullie kunnen samenwerken!

Wat houdt zeskamp en tapas in:

Het wordt een super leuke dag! Jullie gaan namelijk allerlei verschillende activiteiten doen in verschillende teams! Deze activiteiten duren ongeveer 2 uur! Natuurlijk heeft u tussendoor de gelegenheid om een verfrissend drankje te bestellen. De activiteiten zullen gerouleerd worden. Bij zeskamp activiteiten kunt u onder andere denken aan:

  • Skippy rupsen
  • Grote speelbal
  • Kruipslang
  • Vierling voetbal
  • Beachvolleybal
  • Palmboom klimmen

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt het aantal activiteiten bepaald en bekeken welke activiteiten zullen plaatsvinden. Maar één ding is zeker! Het wordt een leuke uitdaging!

Wanneer jullie klaar zijn met de activiteiten is het tijd om aan tafel te gaan. Er staat een uitgebreid tapas buffet voor u klaar met genoeg voor iedereen! Laat u dus verrassen door de heerlijke en gevarieerde gerechten.

Het tapas buffet bestaat uit:

Warme gerechten: Huis gemarineerde mini spare ribbetjes, huisgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus. Ook zijn er pikante kippenvleugels met saus, gebakken gamba’s in knoflook en gefrituurde gamba’s. Aardappelpartjes met aioli saus, gefrituurde inktvisringen en champignons gebakken in knoflookolie.

Koude gerechten: Olijvenmix, sweet peppers gevuld met roomkaas, meloen met parmaham. Ook is er gevulde wrap met zalm, gevulde wrap met kip, stokbrood met kruidenboter. Daarnaast is er ook een frisse salade.

Kosten zeskamp en tapas

Volwassenen: € 25,95 p.p.

Kinderen tot 10 jaar: € 13,95 p.p.

Let op: de drankjes zijn niet bij dit tarief inbegrepen. Deze zijn op nacalculatie.

Het zeskamp en Tapas arrangement is te reserveren vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties.  In de wintermaanden is het arrangement te reserveren vanaf 100 personen.

Reserveren?

Neem contact met ons op! U kunt ons bereiken op 0523-638260 of stuur ons een mail: info@happyfunbeach.nl

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh