• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Uit eten met vaderdag

Kom gezellig uit eten met vaderdag!

Een dag om allerlei leuke dingen te gaan doen met papa! En natuurlijk hoort daar uit eten met vaderdag bij. Speciaal voor de vaders hebben we een speciaal vaderdag arrangement samengesteld. Kom dus gezellig met het hele gezin uit eten tijdens vaderdag!

Uit eten vaderdag: sparerib menu

Geniet van een heerlijk diner met een heerlijk gerecht! Heerlijke spareribs, groenten en natuurlijk aardappelpartjes of frietjes. En natuurlijk hebben we voor papa een extraatje, namelijk een biertje van het huis! Kom uit eten vaderdag en geniet van tijd met het gezin en leg papa natuurlijk eens lekker in de watten!

Uiteraard is wat anders dan het sparerib menu ook mogelijk! Kies voor heerlijke tapas, een lekkere biefstuk en ook tafelgrillen is mogelijk! Kom uit eten met vaderdag en we maken er een gezellige avond van. Ook voor de kinderen is er veel keuze. Er zijn lekkere kindermenu’s! Een leuk avondje uit eten met het hele gezin!

Geniet van het strandsfeertje tijdens vaderdag!

Het maakt niet uit of het mooi weer of slecht weer! Tijdens uit eten vader beleeft u bij ons namelijk altijd een gezellig strandsfeertje! Onze Happy Fun Beach is een prachtig groot indoor strand van 1250m2 met veel zand, palmboom klimmen, beachvolleybal en een gezellige horeca! Het etentje zal plaats vinden in ons Tapas restaurant, maar natuurlijk kunt u na het eten nog even plaats nemen in de Happy Fun Beach voor een heerlijk zomers drankje. Ook is het leuk om even te gaan bowlen! Sluit de avond af met een gezellig uurtje bowlen!

Wilt u meer weten over onze locatie of uit eten vaderdag? Of wilt u reserveren? U kunt ons even bellen of mailen. Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Tot ziens met vaderdag!

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh in Rheezerveen.

Openingstijden Happy Fun Beach

Zondag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 21.00 uur

Tijdens de herfstvakantie is de Happy Fun Beach dagelijks geopend tot 23.00 uur.

Openingstijden tapasrestaurant en bowling

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 17.00 – 21.00
Zaterdag en zondag: 15.00 – 21.00

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh