• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Uit eten met kinderen

Gezellig uit eten met kinderen bij ons tapasrestaurant!

Uit eten met kinderen is niet altijd even makkelijk. Soms moet er lang gewacht worden of willen de kinderen liever spelen dan aan tafel zitten. Uit eten met kinderen kan daarom soms lastig zijn. Misschien heeft u nog nooit de mogelijkheden van ons tapasrestaurant of Happy Fun Beach bekeken. Hier is voldoende ruimte om te spelen terwijl u wacht op uw eten. Bovendien kunt u bij ons ook nog eens heerlijk eten! Super toch?

Nu bent u vast wel nieuwsgierig geworden naar de menukaart. Uniek aan ons restaurant is dat u bij ons kunt kiezen uit heerlijke tapas gerechten, plates en maaltijdsalades. Er is voor iedereen dus wat. Uit eten met kinderen, daar hoort natuurlijk ook een heerlijk kindermenu bij. Ook voor de kinderen hebben we veel heerlijke mogelijkheden.

Ook is een bezoekje aan onze Happy Fun Beach de moeite waard. Hier kunt u namelijk terecht voor heerlijke luxe tosti’s, panini’s en pizza’s! Heerlijk als lunch of als gemakkelijk avondeten! De sfeer in onze Happy Fun Beach is ook super!

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Benieuwd naar de tapas gerechtjes?
Tapaskaart
Bekijk de plates en salades!
Menukaart
Feestje? Bowlen en tafelgrillen!
Meer info

Uit eten met kinderen is super leuk bij Happy Fun Beach

Wat zo leuk is tijdens uit eten met kinderen, is dat de kinderen volop kunnen spelen in ons indoor strand! De kinderen kunnen heerlijk spelen in het zand, beachvolleyballen, springen op het springkussen en zelfs palmboom klimmen behoort tot de mogelijkheden!

Is het mooi weer? Dan kunt u plaats nemen op ons terras en genieten van het mooie weer. Deze kijkt uit over onze 5 hectare grote recreatieplas. Tijdens de zomermaanden is het dus heerlijk om een dagje strand en zwemmen te combineren met een heerlijk avondje uit eten met kinderen. Natuurlijk is overdag een verfrissend drankje met wat lekkers erbij ook mogelijk.  Zin in een ijsje? Ook dat kan natuurlijk. Of het nu gaat om een sorbet, soft ijsje of een heerlijk schep ijsje. Het is mogelijk!

Wilt u meer weten over ons restaurant of over uit eten met kinderen? Neem gerust contact met ons op: bel 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Happy Fun Beach is gelegen op Vakantiepark het Stoetenslagh!