• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Uit eten in Overijssel

U kunt bij onze Happy Fun Beach heerlijk uit eten in Overijssel! Naast heerlijke gerechten en tapas kunt u bij ons genieten van een unieke sfeer, namelijk een strandsfeer. Happy Fun Beach is een prachtig indoor strand met gezellige horeca. Het maakt niet uit wat voor weer het is, in onze Happy Fun Beach is het altijd zomer!

Uit eten Overijssel? Laat u verrassen door de verrassende gerechten!

U kunt bij ons kiezen voor heerlijke tapas! Er is voor ieder wat wils! Vlees, vis, vegetarisch, salades en nog veel meer. Tapas zijn van oorsprong kleine Spaanse hapjes. Het leuke is dat je allemaal verschillende tapas kunt nemen en dan samen kunt delen, zo kan iedereen alles proberen.  Drie tot vier tapasgerechtjes per persoon zijn voldoende voor een complete maaltijd, en natuurlijk kunt u altijd nabestellen!

Wilt u tijdens een gezellige avond uit eten in Overijssel liever wat anders dan tapas? Geen probleem. Ook dat is mogelijk! Met heerlijke plates als schnitzel, spareribs, saté van de haas, biefstuk etc, zijn er genoeg heerlijke gerechten om uit te kiezen. En natuurlijk worden de kinderen ook niet vergeten! Zij kunnen kiezen uit verschillende heerlijke kindermenu’s.

Om uw avondje uit eten in Overijssel compleet te maken reserveert u ook een bowlingbaan of een boogschietbaan. Leuk voor het hele gezin. Wij beschikken over twee volautomatische bowlingbanen en twee overdekte boogschietbanen.

Openingstijden restaurant:

Ons restaurant is geopend van april t/m oktober. Dit heeft te maken met de openingstijden van ons vakantiepark. Uit eten in Overijssel is dus alleen mogelijk tijdens deze maanden. Van november t/m maart is ons restaurant alleen geopend voor feesten en partijen vanaf 20 personen.

Reserveren voor ons restaurant is niet nodig. U kunt gewoon binnen lopen!

Mocht u nog vragen hebben voor ons. U kunt ons bereiken op 0523-638260 of mail ons.

Wist u dat wij naast uit eten in Overijssel ook een vakantiepark hebben? U kunt dus ook bij ons naast uit eten ook op vakantie! Kom met het hele gezin naar onze prachtige gezinscamping in Overijssel! U kunt bij ons kamperen of een accommodatie huren. Voor elke gezinssamenstelling bieden wij een geschikte vakantie. Ons vakantiepark is leuk voor jong en oud, er zijn namelijk veel activiteiten.

>> Kijk hier voor meer informatie over ons vakantiepark!

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh