• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Teambuilding en lunch

Leer uw teamgenoten kennen tijdens een middag teambuilding!

Beleef een uitdagende en sportieve middag tijdens het arrangement ‘teambuilding en lunch’. Een leuke middag met activiteiten en ook een heerlijke lunch. Ga er even lekker tussen uit met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten! Het wordt een dus geweldige middag!

Wat houdt het arrangement in:

Het wordt een geweldige dag. Jullie gaan allerlei verschillende teambuilding activiteiten uitvoeren in verschillende teams! Deze activiteiten zullen bovendien 2 uur duren! Tussendoor heeft u natuurlijk de gelegenheid om een verfrissend drankje te bestellen. De activiteiten zullen gerouleerd worden. Bij de activiteiten kunt u denken aan bijvoorbeeld:

  • Skippy rupsen
  • Grote speelbal
  • Kruipslang
  • Vierling voetbal
  • Beachvolleybal
  • Palmboom klimmen

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt het aantal activiteiten bepaald en bekeken welke activiteiten zullen plaatsvinden. Maar één ding is zeker! Het wordt namelijk een leuke uitdaging! Leuk voor een familiedag of personeelsuitje.

Zodra jullie klaar zijn met de activiteiten kunnen jullie aanschuiven voor een heerlijke lunch. Deze zal bestaan uit: soep, broodjes ham en kaas en een broodje kroket. Daarbij is er jus ‘d orange, melk en natuurlijk ook koffie en thee.

Kosten teambuilding en lunch:

Volwassenen: € 21,95 p.p.

Kinderen tot 10 jaar: € 10,95 p.p.

De drankjes zijn niet bij dit tarief inbegrepen. Deze zijn op nacalculatie.

Reserveren van het arrangement teambuilding en lunch is mogelijk vanaf april tot en met eind oktober. Uitgezonderd de landelijke schoolvakanties. In de wintermaanden is het ook mogelijk om feesten en partijen te reserveren in ons tapasrestaurant (vanaf 20 personen). Dit is in combinatie met een buffet. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om bowlen of boogschieten te reserveren.

Wilt u meer weten over teambuilding en lunch of wilt u graag wat wijzigen binnen het arrangement? Dat kan uiteraard. U kunt contact met ons op nemen via: 0523-638260. Of stuur ons een mail: info@happyfunbeach.nl

Graag tot ziens bij Happy Fun Beach, onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh

 

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh