• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Teambuilding en barbecue

Leer elkaar kennen tijdens teambuilding en barbecue

Een leuke uitdaging voor u en uw groep. Of u nu komt met uw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten. Het wordt een hilarische dag vol met gezelligheid tijdens de teambuilding en barbecue! U komt er achter hoe goed u uw groepsgenoten kent en of u goed kunt samenwerken! Een leuke uitdaging!

Wat houdt het arrangement teambuilding en barbecue in:

Jullie gaan eerst allerlei verschillende teambuilding activiteiten uitvoeren in verschillende teams! Deze activiteiten duren 2 uur! Tussendoor heeft u natuurlijk ook de gelegenheid om een verfrissend drankje te bestellen. De activiteiten zullen gerouleerd worden. Bij de activiteiten kunt u denken aan bijvoorbeeld:

  • Skippy rupsen
  • Grote speelbal
  • Kruipslang
  • Vierling voetbal
  • Beachvolleybal
  • Palmboom klimmen
  • Verschillende samenwerkingsopdrachten

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt het aantal activiteiten bepaald en bekeken welke activiteiten zullen plaatsvinden. Maar één ding is zeker! Het wordt een leuke uitdaging!

Als jullie klaar zijn met deze leuke activiteiten sluiten jullie de dag af met een heerlijke barbecue. Jullie kunnen even lekker napraten over de dag en er een gezellig avond van maken en natuurlijk wordt de winnende groep bekend gemaakt! Geniet dus van een gezellig dagje indoor strand!

Kosten teambuilding en barbecue:

Volwassenen: € 29,50 p.p.

Kinderen tot 10 jaar: € 15,95 p.p.

De drankjes zijn niet bij dit tarief inbegrepen. Deze zijn namelijk op nacalculatie.

Wilt u dit arrangement reserveren? Neem dan even contact met ons op! U kunt ons bereiken op 0523-638260, maar ook via info@happyfunbeach.nl

We nemen graag het arrangement Teambuilding en barbecue even met u door om zo uw wensen te bespreken. En mocht u nog graag aanpassingen willen dan is dat natuurlijk geen probleem.

LET OP: Onze Happy Fun Beach is tijdens de wintermaanden gesloten. Dit arrangement kunt u dus niet reserveren in de periode van november tot en met maart. Feesten en partijen zijn in deze maanden nog wel mogelijk, alleen zullen deze plaatsvinden in ons sfeervolle restaurant. Activiteiten die u hierbij ook kunt reserveren zijn bowlen en boogschieten.

Happy Fun Beach is onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Bowl arrangementen
Meer info
Verschillende buffetten
Meer info
Sfeervol tapasrestaurant
Meer info