• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Teambuilding activiteiten in Overijssel

Test uw team spirit tijdens de teambuilding activiteiten in Overijssel!

Wilt u wel eens weten hoe goed uw team kan samenwerken? Ga er dan eens op uit met uw team of collega’s en test het bij indoor strand Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh)! Dankzij de sportieve en uitdagende teambuilding activiteiten in Overijssel wordt het een top dag met veel plezier en een super leuk programma!

Ons doel is het versterken van de onderlinge band tussen uw team, sociale binding, vertrouwen en de groepsdynamiek. Dit wordt gedaan door middel van super leuke teambuilding activiteiten. Het wordt een sportieve dag die zowel indoor als outdoor mogelijk is! Uniek dus omdat het altijd door kan gaan, weer of geen weer!

Teambuilding activiteiten in Overijssel, zowel indoor als outdoor!

Bij Happy Fun Beach heeft u keuze uit verschillende teambuilding activiteiten in Overijssel:

Natuurlijk is de dag ook te organiseren met een heerlijke lunch, buffet of barbecue. Zo wordt het een complete en verzorgde dag.

Teambuilding activiteiten in Overijssel reserveren is mogelijk vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties. In de wintermaanden is het mogelijk om de activiteiten te reserveren in de Happy Fun beach voor groepen vanaf 100 personen.

Feesten en partijen zijn in de wintermaanden wel mogelijk in ons tapasrestaurant vanaf 20 personen. Dit is in combinatie met een buffet en u kunt hierbij ook bowlen en boogschieten reserveren.

Lijkt u het wel wat om uw teambuilding activiteiten + een heerlijke lunch of buffet bij ons indoor strand te organiseren? We helpen u natuurlijk graag bij de organisatie. Dus wilt u een keer de locatie komen bekijken of wilt u meer weten over de teambuilding activiteiten in Overijssel? Kom gerust eens langs bij indoor strand Happy Fun Beach of neem contact op met ons. U kunt ons bereiken op 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Graag tot ziens bij Happy Fun Beach!

Indoor strand Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh