• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Tapas restaurant Hardenberg

Geniet van een heerlijk avondje uit eten!

Tapas is leuk en lekker voor iedereen! Tapas zijn van oorsprong kleine Spaanse hapjes. Het leuke hiervan is dat u allemaal verschillende tapas kunt nemen en dan samen kunt delen! Zo kan iedereen alles proberen! Drie tot vier tapasgerechtjes per persoon zijn voldoende voor een complete maaltijd en natuurlijk kunt u altijd meer bestellen! Wij bieden een uitgebreide tapas kaart in ons tapas restaurant Hardenberg!

Divers aanbod aan tapas gerechten!

Er is voor ieder wat wils in ons tapas restaurant Hardenberg! Er zijn heerlijke tapas gerechten met vis, vlees, groente en kip! U kunt meerdere rondes bestellen! Aan te raden is om met 2 gerechtjes te beginnen (per persoon) en wilt u daarna nog wat bestellen? Dan kan dat natuurlijk! Onze enthousiaste bediening staat voor u klaar en kan u adviseren in de lekkerste gerechten!

Bent u benieuwd geworden naar de kaart? Naast tapas kunt u ook kiezen voor heerlijke plates op de menukaart:

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Benieuwd naar de tapas?
Tapaskaart
Meer weten over de plates?
Menukaart!
Nieuw: All you can eat tapas!
Meer info!

Ervaar het zomerse strandgevoel in ons tapas restaurant Hardenberg!

Voor ons tapas restaurant Hardenberg (gelegen op vakantiepark het Stoetenslagh) hebben wij twee locaties op het vakantiepark, namelijk indoor strand Happy Fun Beach en de Tapas bar. Afhankelijk van de periode (hoog- en laagseizoen) kunt u plaatsnemen in de Happy Fun Beach en of in de Tapas bar. Vanaf april tot en met eind oktober is ons tapas restaurant te bezoeken!

Leuk om uw avond mee af te sluiten: een avondje bowlen! Dat is namelijk ook mogelijk bij ons tapas restaurant Hardenberg! Leuk voor het hele gezin! Reserveer uw bowlingbaan!

Daarnaast is boogschieten (reserveren in overleg) ook mogelijk!

Graag tot ziens in ons tapas restaurant Hardenberg!

Adres:

Gelegen op vakantiepark het Stoetenslagh
Elfde wijk 42
7797 HH Rheezerveen