• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Tafel reserveren

Een tafel reserveren in ons tapasrestaurant?

Geniet van een verrassende strandbeleving en van heerlijke Spaanse tapas gerechten! Ons tapasrestaurant biedt de ideale combinatie. Tapas zijn van oorsprong kleine Spaanse hapjes. Het leuke is dat u allemaal verschillende tapas kunt nemen en dan samen kunt delen. Zo kan iedereen alles proberen!

Ons tapasrestaurant, gelegen op vakantiepark het Stoetenslagh, is geheel in strandthema. U beleeft het ultieme strandgevoel, ook als de zon niet schijnt en het weer wat minder is. Het sfeervolle tapasrestaurant biedt u het heerlijke zomerse gevoel. Een heerlijk avondje uit dus!

Naast tapas ook heerlijke plates

Wilt u liever wat anders dan tapas? Geen nood, ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Er is namelijk ook keuze uit verschillende heerlijke plates, maaltijdsalades en kindermenu’s! U kunt hierbij denken aan plates als schnitzel, biefstuk, spareribs, saté  en nog veel meer heerlijke gerechten. U leest het al, ons restaurant is geschikt voor iedereen!

Tafel reserveren?

U kunt zo bij ons binnen lopen. U hoeft geen tafel te reserveren. Let op: ons restaurant is geopend van april tot en met eind oktober. Van november tot en met maart is ons restaurant alleen geopend voor feesten en partijen vanaf 20 personen en in combinatie met een buffet.

Wel kunt u online een bowlingbaan of boogschietbaan reserveren. Via onderstaande blokken kunt u dit doen. Zo reserveert u gelijk een avondje uit!

Wilt u meer weten over ons indoor strand of restaurant? Bel naar 0523-638260 of stuur een mail naar info@happyfunbeach.nl

Graag tot ziens bij indoor strand Happy Fun Beach (onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh)

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Ook direct een bowlingbaan reserveren?
Meer info
Reserveer een boogschietbaan!
Meer info