• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Shoot out

Shoot out: een super leuke en veilige variant op paintball!

Bij Shoot out gaat u in twee teams, gewapend met een boog en pijlen de strijd aan op het speelveld wat vol staat met objecten waar u zich achter kunt verschuilen! Wordt u geraakt? Dan zult u het veld moeten verlaten!

Bij Shoot out geldt: alle spelers van de tegenpartij eruit gespeeld? Dan heeft u gewonnen! Maar er is ook een andere mogelijkheid om te winnen! Schiet alle vijf doelen uit het doelenbord en wordt op deze manier de winnaar!

Shoot out is een super leuke battle die u als team moet doorstaan. Super leuk dus om met je familie, collega’s, vrienden of klas te spelen!

Wat het leuke is aan Shoot out bij indoor strand Happy Fun Beach, is dat het zowel indoor als outdoor mogelijk is! Het maakt dus niet uit wat voor weer het is, het kan altijd doorgaan! En het is leuk voor zowel kinderen als volwassenen!

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh