• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Sfeerimpressie Happy Fun Beach

Bekijk hoe leuk onze Happy Fun Beach is!

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden bij onze Happy Fun Beach hebben wij een sfeerimpressie Happy Fun Beach film laten maken!

Hierin wordt duidelijk wat voor feestjes mogelijk zijn en krijgt u direct een gevoel bij de sfeer die wij u kunnen bieden! Heeft u vragen over de mogelijkheden? Bel ons gerust! Wij helpen u graag. U kunt ons bereiken op 0523-638260 of stuur ons een mail: info@happyfunbeach.nl

De perfecte locatie voor feesten en partijen

Heeft u een goed beeld gekregen dankzij onze sfeerimpressie Happy Fun Beach film? Zoals u kunt zien zijn er veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld van familiedagen tot personeelsfeesten. Maar ook kinderfeestjes zijn een echte aanrader bij onze Happy Fun Beach.

Onze Happy Fun Beach is een indoor strand van 1250 m2 groot. Hierdoor kunnen feesten en partijen ook altijd doorgaan! Alle activiteiten kunnen binnen plaatsvinden op de ruime beachvolleybalvelden. Hier is voldoende ruimte voor activiteiten als volleybal, beach knotshockey, zeskamp en nog veel meer!

Is het mooi weer? Dan kunt u ook genieten van de prachtige recreatieplas met zandstrand. Kom lekker zwemmen, glij van de glijbanen en neem een heerlijke smoothie of cocktail. Een echte aanrader!

Feestje organiseren?

Dan horen wij natuurlijk graag van u! U kunt altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u namelijk graag. U kunt ons bereiken op 0523-638260. Mailen? Dat kan ook. Stuur dan een mail naar info@happyfunbeach.nl

Wilt u voordat u reserveert de locatie even bekijken? Dat is uiteraard mogelijk! Kom eens kijken of maak een afspraak.

LET OP: Feesten en partijen in onze Happy Fun Beach zijn mogelijk van april tot en met oktober (al vanaf 10 personen). Van november tot en met maart zijn feesten en partijen alleen mogelijk in ons sfeervolle restaurant (vanaf 20 personen). Tijdens de wintermaanden zijn niet alle activiteiten mogelijk. U kunt dan kiezen voor bowlen en boogschieten en u heeft keuze uit de vele heerlijke buffetten.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh