• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Schooluitje

Beleef een actief en uitdagend schooluitje!

Bent u op zoek naar een super leuk schooluitje, waarbij leuke activiteiten georganiseerd worden? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh)! Of het nu gaat om een introductiedag, schoolreis, schoolkamp of teambuilding, het wordt zeker een gezellige dag bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach!

Een schooluitje bij Happy Fun Beach is leuk voor alle leeftijden. Of u dus een dag organiseert voor de basis school, middelbare school of hogeschool, wij zullen de activiteiten aanpassen aan de leeftijd van de deelnemers. Hierdoor is het dus leuk voor alle leeftijden!

Reserveer online gemakkelijk het schoolarrangement. Qua activiteiten kunt u hierbij denken aan:

Afhankelijk van het aantal personen worden er groepen gemaakt en bekeken welke activiteiten leuk zijn tijdens het schooluitje. We kunnen er een echte competitie van maken! We dagen de scholieren/studenten uit om alles uit de kast te trekken om zo snel mogelijk alle onderdelen af te ronden en natuurlijk de beste te zijn! Een leuk en uitdagend schooluitje! Natuurlijk is het schooluitje te combineren met een heerlijke verzorgde lunch of een gezellige barbecue! Zo wordt de dag goed afgesloten en kunnen de scholieren/studenten nog even napraten over de dag en gezellig samen zijn.

Bent u benieuwd naar een schooluitje van indoor strand Happy Fun Beach? Kom gerust eens langs om de locatie te bekijken. We helpen u graag. Bovendien zijn we natuurlijk ook telefonisch te bereiken: 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Ook voor speciale verzoeken kunt u natuurlijk bij ons terecht? Dus heeft u zelf een invulling van de dag? Laat het ons weten!

Graag tot ziens bij indoor strand Happy Fun Beach tijdens een gezellige en uitdagende dag!

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh