• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Schoolreisje organiseren in Overijssel

Een uniek schoolreisje organiseren in Overijssel?

Staat er binnenkort een schoolreisje of klassenuitje op de planning en wilt u dan een leuk schoolreisje organiseren in Overijssel? Bekijk dan eens de mogelijkheden van indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh). Bij ons kunt u namelijk een super gave dag organiseren met vele uitdagende en sportieve activiteiten. Echt even wat anders!

Een schoolreisje organiseren bij Happy Fun Beach:

  • Er is een prachtige en grote recreatieplas van 5 hectare waar heerlijk gezwommen kan worden
  • Activiteiten doen? Dat kan in onze Happy Fun Beach (Beachvolleybal, knotshockey, palmboom klimmen, zeskamp, shoot out en nog veel meer!)
  • De dag combineren met een heerlijke barbecue, lunch of friet? Ook dat is mogelijk!

Voor ieder budget kunnen we er een leuke dag van maken. Geef uw wensen door en wij maken er wat leuks van! Onze enthousiaste Funbrigade staat voor jullie klaar.

Een schoolreisje organiseren in Overijssel maar is het slecht weer?

Dat is bij Happy Fun Beach geen probleem. Ons indoor strand is 1250m2 groot. Hier kunnen de activiteiten dus altijd doorgaan. Weer of geen weer. Ook een leuke optie is zwemmen in ons overdekte zwembad (alleen onder toezicht)!

Is het weer prachtig? Dan kunnen we uiteraard lekker naar buiten. Bovendien kunnen jullie dan ook lekker zwemmen in de recreatieplas, kayakken of glijden van de waterglijbanen. Genoeg te doen! Kom een schoolreisje organiseren in Overijssel!

Overnachten is ook mogelijk!

Wilt u er een kamp van maken en niet alleen een schoolreisje organiseren in Overijssel? U kunt met de klas verblijven op onze camping of in onze accommodaties. Vraag naar de mogelijkheden wanneer u dit interessant vindt!

Een schoolreisje organiseren in Overijssel doen we graag op maat. We horen dus graag van u. U kunt contact met ons opnemen via 0523-638260 of stuur een mail naar info@happyfunbeach.nl. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. We maken graag een offerte voor u op.

Graag tot ziens bij Happy Fun Beach (onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh). Kom een schoolreisje organiseren in Overijssel!

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh