• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Personeelsfeest in Overijssel

Uniek en actief personeelsfeest in Overijssel?

Bent u op zoek naar een geschikt personeelsfeest in Overijssel voor uw collega’s? Bekijk dan eens de indoor en outdoor mogelijkheden van Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh)! Weer of geen weer bij ons kunt u altijd indoor en ook outdoor activiteiten organiseren! Geweldige uitdagende activiteiten en daarnaast een heerlijk buffet. U beleeft bovendien een onvergetelijke dag bij indoor strand Happy Fun Beach!

Om het makkelijk voor u te maken bieden wij u een aantal arrangementen. Dit zijn arrangementen met één of meerdere activiteiten + een heerlijk buffet. We hebben een aantal mogelijkheden voor u op een rij gezet. Maar uiteraard is het ook mogelijk om een dag op maat te maken. U kunt zelf de activiteiten en het eten kiezen. We helpen u graag bij het organiseren van uw personeelsfeest in Overijssel. Geef uw wensen en uw budget aan en wij maken er dan een geweldige dag of avond van!

Een aantal mogelijkheden:

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Bowl arrangementen
Meer info
Groepsarrangementen
Meer info
Heerlijke buffetten
Meer info

Alle voordelen van een personeelsfeest in Overijssel bij Happy Fun Beach op een rij:

  • Indoor en outdoor personeelsfeest in Overijssel is in de Happy Fun Beach te reserveren (in overleg) vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties! In de wintermaanden is het reserveren in de Happy Fun Beach mogelijk  vanaf 100 personen, voor kleinere gezelschappen vanaf 20 personen is het reserveren mogelijk in ons gezellige Tapas restaurant.
  • Onze Happy Fun Beach is verwarmd! Het is er dus heerlijk aangenaam, het hele jaar door!
  • Vele mogelijkheden qua buffetten en activiteiten.
  • Maatwerk is natuurlijk mogelijk! Neem gerust contact met ons op.
  • Er staat een enthousiaste team voor u klaar om er een geweldige dag van te maken!

Komt u er niet helemaal uit? Of heeft u een speciale wens of wilt u een extra activiteit? Neem dan even contact met ons op! In overleg is er veel mogelijk. Bovendien helpen we u natuurlijk graag met de organisatie van uw personeelsfeest in Overijssel! U kunt ons bellen op 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Indoor strand Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh