• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Personeelsfeest in Hardenberg

Onvergetelijk personeelsfeest in Hardenberg, geheel in strandthema!

Het is weer zover! Het personeelsfeest staat weer op de planning! Super leuk natuurlijk maar de organisatie kan lastig zijn. Er is een bepaald budget en het moet voor iedereen leuk zijn. Een lastige opgave, maar niet bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh). Voor een personeelsfeest in Hardenberg heeft u bij ons keuze uit verschillende super leuke arrangementen met een heerlijk buffet of barbecue! Super snel en gemakkelijk te reserveren. Gelijk online betalen en uw personeelsfeest Hardenberg is al geregeld. Super makkelijk!

Nu bent u vast benieuwd wat voor mogelijkheden u heeft bij Happy Fun Beach. U kunt kiezen voor arrangementen met bowlen, beach games, palmboom klimmen, samenwerkingsopdrachten, zeskamp en nog veel meer! Er zit dus altijd wat tussen wat bij u en uw collega’s past. En reserveren jullie het personeelsfeest in Hardenberg bij ons? Vergeet dan niet uw team spirit mee te nemen! We maken er in ieder geval een super leuke dag van!

Let op:

  • De Happy Fun Beach is van november tot en met april gesloten. Een personeelsfeest in Hardenberg is dan zeker nog mogelijk. Alleen zal dit plaatsvinden in ons sfeervolle tapasrestaurant.
  • Van april tot en met oktober zijn vele beachactiviteiten mogelijk in de Happy Fun Beach. Zoals zeskamp, beachvolleybal en ook palmboom klimmen. Leuk voor grote groepen maar ook te reserveren voor kleine gezelschappen.
  • Van november tot en met maart (wanneer de Happy Fun Beach is gesloten) kunt u bowlen of boogschieten. Uiteraard zijn verschillende heerlijke buffetten mogelijk. Hierbij geldt een minimum van 20 personen.

Een aantal mogelijkheden:

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Bowl arrangementen
Meer info
Groepsarrangementen
Meer info
Buffetten
Meer info

Een super leuk en uitdagend personeelsfeest in Hardenberg!

Uw personeelsfeest in Hardenberg valt bij Happy Fun Beach nooit in het water. Alle activiteiten kunnen namelijk indoor georganiseerd worden. Dat is zo uniek aan Happy Fun Beach! Bovendien is de Happy Fun Beach volledig aangekleed in strand thema. U beleeft dus een overdekte strand dag!

Lijkt het u wel wat om een personeelsfeest in Hardenberg te organiseren bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach? Reserveer dan direct online. Komt u er niet helemaal uit? Dan kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Bel dan naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

We helpen u natuurlijk graag bij de organisatie van uw personeelsfeest in Hardenberg. Wilt u eerst even een keer langs komen om de locatie te bekijken? Geen probleem natuurlijk. Graag tot ziens bij Happy Fun Beach tijdens uw personeelsfeest in Hardenberg!

Indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.