• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Over Happy Fun Beach

Over Happy Fun Beach: uniek in Nederland!

Happy Fun Beach is gelegen op vakantiepark het Stoetenslagh en was gebouwd als overdekte voorziening voor de vakantiegasten, met in gedachte dat het kon uitgroeien tot perfecte locatie voor indoor en outdoor feesten en partijen! En dat is gebleken! We hebben al heel wat families, sport verenigingen en scholen welkom mogen heten bij indoor & outdoor feestlocatie Happy Fun Beach!

De Happy Fun Beach is een grote kas van 1250 m2 groot wat de mogelijkheid geeft om feesten en partijen zowel indoor als outdoor te organiseren. Dankzij de grote kas kunnen zelfs outdoor activiteiten binnen georganiseerd worden! Hoe dan ook, bij Happy Fun Beach wordt het altijd een geslaagde dag, weer of geen weer!

De bouw van het indoor strand en de vele mogelijkheden

De bouw van de Happy Fun Beach startte in februari 2014. In slechts een paar maanden is de kas gebouwd en volledig ingericht. De feestelijke opening vond plaats in mei 2014 waarna de Happy Fun Beach een geweldige toevoeging bleek op het vakantiepark, maar ook voor feesten en partijen. Er kwamen een heleboel mogelijkheden bij! Voorheen waren de mogelijkheden voor activiteiten beperkt, maar nu konden we indoor en outdoor activiteiten gaan organiseren! We kunnen nu voor vele verschillende groepen een geweldige dag aanbieden. Of het nu alleen om een buffet met bowlen gaat of een geheel verzorgde dag met vele sportieve activiteiten of super leuke kinderfeestjes, het is mogelijk bij Happy Fun Beach!

Wanneer geopend?

Indoor strand de Happy Fun Beach is geopend vanaf april tot en met eind oktober. Dan kunt u genieten van een heerlijk dagje strand. Geniet van een heerlijk drankje en wat lekkers terwijl de kinderen lekker spelen!

Tijdens de wintermaanden (november tot en met maart) is de Happy Fun Beach uitsluitend geopend voor feesten en partijen vanaf 100 personen. Feesten en partijen zijn tijdens de wintermaanden vanaf 20 personen mogelijk in ons sfeervolle restaurant.

Zodra het vakantiepark haar deuren weer opent zijn ook de vakantiegasten welkom bij het indoor strand. Het vakantiepark is geopend van april tot en met oktober. In de Happy Fun Beach worden dan allerlei activiteiten en animatie georganiseerd voor de vakantiegasten, maar natuurlijk zijn feesten en partijen dan ook mogelijk (in overleg)!

Wanneer zijn feesten en partijen niet mogelijk:

Feesten en partijen zijn niet mogelijk tijdens de landelijke schoolvakanties. Dan is de Happy Fun Beach uitsluitend geopend voor vakantiegasten van vakantiepark het Stoetenslagh. De vakantieperiodes zijn: meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie.

LET OP: tijdens de wintermaanden is onze Happy Fun Beach gesloten, maar feesten en partijen zijn dan nog wel mogelijk. Hiervoor kunt u terecht in ons sfeervolle tapasrestaurant.

 

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh