• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Openingstijden Happy Fun Beach

Indoor & outdoor feestlocatie: openingstijden Happy Fun Beach

De openingstijden van onze Happy Fun Beach vindt u in het blok hiernaast –>

U kunt het hele jaar bij ons terecht voor de allerleukste feesten en partijen! Wij bieden verschillende leuke arrangementen aan. Leuk voor alle leeftijden, of u nou sportief bent of niet. Het wordt een geweldige dag! Van april tot en met oktober vinden de feesten plaats in onze Happy Fun Beach. Daarbij zijn uiteraard alle beach activiteiten mogelijk. Tijdens de wintermaanden is onze Happy Fun Beach gesloten. Uiteraard zijn feesten en partijen dan wel mogelijk. Deze vinden dan plaats in ons gezellige tapasrestaurant. U kunt dan heerlijk eten combineren met gezellig bowlen of boogschieten.

Let op: Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh. In de winter is het vakantiepark gesloten. Van april t/m oktober wordt de Happy Fun Beach ook gebruikt door de gasten van het vakantiepark. Tijdens de schoolvakanties (Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie) zijn feesten en partijen helaas niet mogelijk.

Wilt u een feest, partij of kinderfeestje organiseren? Neem contact met ons op: bel naar 0523-638260 of stuur ons een mail: info@happyfunbeach.nl

We helpen u graag verder!

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh