• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje

Kinderfeestje bij indoor strand Happy Fun Beach

Een kinderfeestje bij Happy Fun Beach is altijd een geslaagd verjaardagsfeestje. Er is keuze uit verschillende leuke thema’s waardoor de jarige zelf kan bepalen wat voor activiteiten op het programma staan! Bovendien zullen de kinderen dit kinderfeestje niet snel vergeten!

LET OP: kinderfeestjes zijn te reserveren vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties.

Benieuwd naar onze kinderfeestjes? Lees dan snel verder!

Er is keuze uit de volgende kinderfeestjes:

Arrangementen: € 12,50 per kind

Arrangement: € 15,00 per kind

Beleef een onvergetelijk kinderfeestje!

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Knutselfeest!
Meer info
Glow in the dark bowing party!
Meer info
Kids expeditie 10+
Meer info

Het arrangement voor een kinderfeestje bestaat uit het volgende:

1 thema arrangement naar keuze (zie thema’s hierboven), onbeperkt ranja, cake met lekkers om te versieren, patat met mayonaise en keuze uit een kroket of frikandel, waterijsje, 1x koffie/thee begeleiders, cadeautje voor de jarige.

Het wordt een super gave dag met super leuke activiteiten! Gezellig samen met je vriendjes en vriendinnetjes wordt het namelijk een dag om nooit te vergeten!

Happy Fun Beach hele jaar geopend voor kinderfeestjes!

Een kinderfeestje is bij indoor strand Happy Fun Beach het hele jaar mogelijk (met uitzondering van de zomervakantie, alle regio’s)! Dankzij de grote kas zijn alle activiteiten binnen te organiseren. Bovendien ben je dan niet afhankelijk van het weer! Weer of geen weer, een kinderfeestje is dus een groot succes bij Happy Fun Beach!

U kunt al onze kinderfeestjes online reserveren. Dit kunt u onder andere doen via de blokken bovenaan deze pagina. Klik op het arrangement van uw keuze en vervolgens kunt u deze reserveren.

Wilt u meer weten over onze kinderfeestjes of wilt u de locatie even van te voren bekijken? Dat mag natuurlijk. U kunt ons bellen op 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.