• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje Slagharen

Kinderfeestje Slagharen: voor een spectaculair kinderfeestje!

Bij kinderfeestje Slagharen is de mogelijkheid om jouw kinderfeestje geheel naar eigen wensen en behoeften in te vullen. Bij onze Happy Fun Beach heb je keuze uit vele mogelijkheden! Op zoek naar een spannende, stoere of sportief kinderfeestje? Het is allemaal mogelijk bij Happy Fun Beach. De kinderen mogen zelf de activiteiten bepalen voor het ideale kinderfeestje Slagharen.

Onze Happy Fun Beach heeft alles in huis om een gezellig kinderfeestje tot stand te brengen. Wil je een leuke uitdaging tijdens een potje beach volleybal met je vriendjes en vriendinnetjes? Of ga je toch liever bowlen, en gooi jij een perfecte strike op onze glow in the dark bowlingbaan! Bij kinderfeestje Slagharen wordt je kinderfeestje een dag om nooit meer te vergeten.

Naast bowlen en zwemmen ook de keuze uit:

Wil jij liever met je vriendjes/vriendinnetjes komen knippen, plakken, kleuren en versieren, dan is het knutselfeest het ideale kinderfeestje Slagharen! Of heb je altijd als een klein aapje in de boom willen klimmen? Ook dat is mogelijk bij kinderfeestje Slagharen, wij beschikken namelijk over een klimboom van maar liefst 6 meter! Kortom voor een geslaagd kinderfeestje ben je bij kinderfeestje Slagharen aan het juiste adres.

Happy Fun Beach biedt volop mogelijkheden

Er zijn volop activiteiten. Vanaf € 12,50 per kind, kan je al een onvergetelijk kinderfeestje Slagharen beleven. Bij ons arrangement kun je kiezen uit 1 activiteit en krijg je er onbeperkt ranja bij, een lekker bakje patat met mayonaise, een lekkere kroket of frikandel en om het feestmaal compleet te maken een heerlijk koud waterijsje. Aan de jarige is natuurlijk ook gedacht want die gaat met een cadeautje naar huis. Voor de begeleiding is er 1x koffie of thee inbegrepen.

Happy Fun Beach maakt onderdeel uit van Vakantiepark Het Stoetenslagh. U kunt vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties bij ons terecht voor een super gaaf kinderfeestje!

Bekijk gelijk alle mogelijkheden!

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh