• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje Overijssel

Sportief en actief kinderfeestje Overijssel organiseren?

Wist u dat u bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh) terecht kunt voor een geweldig kinderfeestje Overijssel? Wij bieden voor kinderen van 4 jaar verschillende leuke arrangementen, maar ook oudere kinderen en tieners kunnen bij ons terecht voor een super leuk en uitdagend kinderfeestje Overijssel!

Een kinderfeestje kan bij indoor strand Happy Fun Beach altijd doorgaan, ongeacht het weer! Het mooie aan onze locatie is dat wij mogelijkheden voor indoor en outdoor aanbieden! Is het mooi weer? Dan gaan we natuurlijk heerlijk naar buiten! Regent het? Geen nood, in ons indoor strand is het altijd zomer dankzij de geweldige strandsfeer!

Geweldig aanbod aan super leuke kinderfeestjes:

Er is keuze uit verschillende leuke arrangementen:

Een kinderfeestje Overijssel mag u niet missen!

 

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Knutselfeest!
Meer info
Kids expeditie
Meer info
Beach games!
Meer info

Wij organiseren een super leuke dag met leuke activiteiten. Onze kinderfeestjes bestaan uit de volgende onderdelen: onbeperkt ranja, cake versieren, activiteit(en), patat met snack, ijsje, cadeau voor de jarige. U leest het al: een kinderfeestje Overijssel bij Happy Fun Beach wordt geheel voor u geregeld! Het enige wat u hoeft te doen is te reserveren! Reserveren is mogelijk vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties.   Dit kunt u direct online regelen! Gelijk reserveren en betalen en uw kinderfeestje Overijssel is geregeld! Makkelijk toch?

Wilt u eens komen kijken op ons geweldige indoor en outdoor feestlocatie en bent u wel benieuwd naar ons indoor strand? Kom gerust eens langs. We helpen u natuurlijk graag bij het organiseren van uw kinderfeest! We maken er een geweldige en onvergetelijke dag van! Daar kunt u van op aan! Onze enthousiaste Funbrigade staat graag voor u klaar!

Wilt u meer weten over de arrangementen of onze locatie? Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Indoor strand Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.