• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje locatie

Op zoek naar een super leuk kinderfeestje locatie?

Uw kind is jarig? Daar hoort natuurlijk een super gaaf kinderfeestje bij voor al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes! Wist u dat indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh) de perfecte kinderfeestje locatie is? Er zijn verschillende leuke arrangementen met verschillende geweldige activiteiten!

U heeft keuze uit verschillende arrangementen:

  • Knutselfeest
  • Glow in the dark bowling party
  • Happy fun party
  • Beach games
  • Kids expeditie

U ziet het al! Er is genoeg keuze op onze kinderfeestje locatie! Wilt u meer weten over de arrangementen? Klik dan op het arrangement of op de arrangement blokken hieronder!

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Glow in the dark bowling party!
Meer info
Beach games
Meer info
Happy fun party
Meer info

Uniek indoor en outdoor kinderfeestje locatie!

U kunt bij ons vanaf april tot en met eind oktober terecht voor kinderfeestjes met uitzondering van de landelijke schoolvakanties.! Dat is natuurlijk super! Wat zo leuk is aan onze locatie is dat u het hele jaar het strandgevoel bij ons ervaart. De Happy Fun Beach is een groot indoor strand waardoor het een perfecte kinderfeestje locatie is. Het biedt vele mogelijkheden qua activiteiten, zowel indoor als outdoor! Een kinderfeestje valt bij ons dus nooit in het water!

Reserveer gelijk online uw kinderfeestje bij Happy Fun Beach! U kunt online gelijk de datum vastleggen en betalen. Gelijk geregeld en geen gedoe!

Kunnen wij u ergens mee helpen tijdens de organisatie van het kinderfeestje op ons kinderfeestje locatie? Dan horen wij dat natuurlijk graag! We helpen u graag verder. U kunt ons bellen op 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Graag tot ziens op onze super gave kinderfeestje locatie in Overijssel, dichtbij Ommen, Hardenberg en Dedemsvaart. Wilt u onze locatie eens komen bekijken? Dat kan natuurlijk! U bent van harte welkom en natuurlijk helpen we u graag verder bij de organisatie van uw kinderfeestje!

Indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.