• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje in Slagharen

Kinderfeestje in Slagharen: voor een spectaculair kinderfeestje!

Op zoek naar een kinderfeestje in Slagharen? Bij Happy Fun Beach heb je de mogelijkheid jullie kinderfeestje geheel naar eigen wensen en behoeften in te vullen. Bij onze Happy Fun Beach heb je keuze uit vele mogelijkheden namelijk! Op zoek naar een spannend, stoer of sportief kinderfeestjes? Het is allemaal mogelijk bij Happy Fun Beach. De kinderen mogen zelf de activiteiten bepalen voor het ideale kinderfeestje in Slagharen.

Onze Happy Fun Beach heeft alles in huis om een gezellig kinderfeestje tot stand te brengen. Wil je een leuke uitdaging tijdens een potje beachvolleybal met je vriendjes en vriendinnetjes? Of ga je toch liever bowlen, en gooi jij een perfecte strike op onze glow in the dark bowlingbaan! Tijdens een kinderfeestje in Slagharen bij Happy Fun Beach wordt je kinderfeestje een dag om nooit meer te vergeten.

Naast bowlen en beachvolleybal ook de keuze uit:

Wil jij liever met je vriendjes/vriendinnetjes komen knippen, plakken, kleuren en versieren, dan is het knutselfeest het ideale kinderfeestje in Slagharen! Of heb je altijd als een klein aapje in de boom willen klimmen? Ook dat is mogelijk bij kinderfeestje Slagharen, wij beschikken namelijk over een klimboom van maar liefst 6 meter! Kortom voor een geslaagd kinderfeestje in Slagharen ben je bij Happy Fun Beach aan het juiste adres.

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Creatief knutselfeestje
Meer info
Kids expeditie 10+
Meer info
Glow in the dark bowlingparty
Meer info

Happy Fun Beach biedt volop mogelijkheden

Er zijn volop activiteiten. Vanaf € 12,50 per kind, kan je al een onvergetelijk kinderfeestje in Slagharen beleven. Bij ons arrangement kun je kiezen uit 1 activiteit en krijg je er onbeperkt ranja bij, een lekker bakje patat met mayonaise, een lekkere kroket of frikandel en om het feestmaal compleet te maken ook een heerlijk koud waterijsje. Aan de jarige is natuurlijk ook gedacht want die gaat met een cadeautje naar huis. Voor de begeleiding is er 1x koffie of thee inbegrepen.

Happy Fun Beach maakt onderdeel uit van Vakantiepark Het Stoetenslagh. LET OP: U kunt vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties bij ons terecht voor een super gaaf kinderfeestje! Tijdens e wintermaanden is onze Happy Fun Beach gesloten.

Bekijk gelijk alle mogelijkheden!