• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje in Overijssel

Sportief en actief kinderfeestje in Overijssel organiseren?

Wist u dat u bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh) terecht kunt voor een geweldig kinderfeestje in Overijssel? Wij bieden voor kinderen van 4 jaar namelijk verschillende leuke arrangementen. Maar ook oudere kinderen en tieners kunnen bij ons terecht voor een super leuk en uitdagend kinderfeestje in Overijssel!

Een kinderfeestje kan bij indoor strand Happy Fun Beach altijd doorgaan, ongeacht het weer! Het mooie aan onze locatie is dat wij mogelijkheden voor indoor en ook voor outdoor aanbieden! Is het mooi weer? Dan gaan we natuurlijk heerlijk naar buiten! Regent het? Geen nood, in ons indoor strand is het altijd zomer dankzij de geweldige strandsfeer!

Geweldig aanbod aan super leuke kinderfeestjes:

Er is keuze uit verschillende leuke arrangementen:

Een kinderfeestje in Overijssel dat u niet mag missen!

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Knutselfeest!
Meer info
Kids expeditie
Meer info
Beach games!
Meer info

Wij organiseren een super leuke dag met leuke activiteiten. Onze kinderfeestjes bestaan namelijk uit de volgende onderdelen: onbeperkt ranja, cake versieren, activiteit(en), maar ook patat met snack, ijsje. Bovendien is er ook een cadeau voor de jarige. U leest het al: een kinderfeestje in Overijssel bij Happy Fun Beach wordt geheel voor u geregeld! Het enige wat u hoeft te doen is te reserveren!

LET OP: Reserveren is mogelijk vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties. Tijdens de wintermaanden is onze Happy Fun Beach helaas gesloten.

U kunt online uw kinderfeestje alvast vastleggen! Gelijk reserveren en betalen en uw kinderfeestje in Overijssel is geregeld! Makkelijk toch?

Wilt u eens komen kijken op ons geweldige indoor en outdoor feestlocatie en bent u wel benieuwd naar ons indoor strand? Kom dan gerust eens langs. We helpen u natuurlijk graag bij het organiseren van uw kinderfeest! We maken er een geweldige en onvergetelijke dag van! Daar kunt u van op aan! Onze enthousiaste Funbrigade staat namelijk graag voor u klaar!

Wilt u meer weten over de arrangementen of onze locatie? Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Indoor strand Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.