• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje in Ommen

Super gaaf kinderfeestje in Ommen bij Happy Fun Beach!

Bent u bezig met het organiseren van het kinderfeestje van uw zoon of dochter? En wilt u hierbij leuke activiteiten organiseren? Bekijk eens de activiteiten van indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach en organiseer een kinderfeestje in Ommen bij ons!

Wij bieden verschillende leuke activiteiten voor kinderen van verschillende leeftijden! Een kinderfeestje in Ommen is bij Happy Fun Beach al mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar! Wij bieden verschillende activiteiten en natuurlijk wordt het feestje aangepast aan de leeftijd van uw kind! Hoe dan ook! Een kinderfeestje is geweldig bij indoor strand Happy Fun Beach!

Een kinderfeestje in Ommen met geweldige activiteiten!

U vraagt zich nu vast af wat die geweldige activiteiten van Happy Fun Beach dan zijn! We hebben de verschillende kinderfeestje voor u op een rijtje gezet:

  • Knutselfeest: creatief zijn en erg gezellig!
  • Glow in the dark bowlingparty: let’s go bowling!
  • Beach games: lekker actief in het zand (ook indoor!)
  • Kids expeditie: avontuurlijk en sportief!
  • Happy fun party: Veel fun en actie!

Zoals u kunt zien zijn er verschillende super leuke arrangementen waar u uit kunt kiezen! Voor ieder kind is er wel wat leuks te kiezen voor een kinderfeestje in Ommen! U kunt een kinderfeestje bij ons reserveren vanaf 8 kinderen. Dus ook met een klein clubje kunt u bij ons terecht, geen enkel probleem!

Wat zo geweldig is aan onze locatie is dat het zowel indoor als outdoor is. Is het mooi weer? Dan kunnen de activiteiten buiten plaats vinden! Heerlijk buiten spelen! Is het weer wat minder goed? Geen enkel probleem. Dankzij ons prachtige indoor strand valt het kinderfeestje in Ommen niet in het water!

Wilt u meer weten over indoor strand Happy Fun Beach? Neem contact met ons op! Reserveren is mogelijk (in overleg) vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties. Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl of kom eens langs! We helpen u graag verder bij de organisatie van uw kinderfeestje in Ommen!

 

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Glow in the dark bowlingparty
Meer info
Happy Fun Party
Meer info
Kids expeditie 10-
Meer info