• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje in Hardenberg

Een sportief en uitdagend kinderfeestje in Hardenberg!

Willen jullie iets leuks en uitdagends doen tijdens jullie kinderfeestje? De mogelijkheden bij Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh) zijn uitgebreid! Er is keuze uit verschillende arrangementen voor een super gaaf kinderfeestje in Hardenberg? Bekijk eens wat de mogelijkheden zijn en reserveer gelijk online!

Benieuwd wat de arrangementen zijn voor een kinderfeestje in Hardenberg? We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

Super leuk kinderfeestje in Hardenberg vanaf € 12,50 per kind!

Kies voor een van de bovenstaande arrangementen en geniet van de leuke activiteiten en onbeperkt ranja, cake versieren, patat met snack, een ijsje en ook een cadeautje voor de jarige! Het enige arrangement dat een beetje afwijkt hiervan is de Kids expeditie. Hierbij is geen cake versieren inclusief maar worden er broodjes met knakworst gebakken boven een kampvuur! Maar één ding is zeker! Een kinderfeestje in Hardenberg is een groot succes bij Happy Fun Beach. De kinderen zullen er zeker van genieten!

Een kinderfeestje bij Happy Fun Beach zal niet in het water vallen! Omdat de Happy Fun Beach een indoor en outdoor feestlocatie is kunnen de activiteiten zowel indoor als outdoor georganiseerd worden. Daardoor is onze locatie zo uniek. LET OP: Voor kinderfeestjes kunt u bij ons terecht vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties.

Nog even kort op een rijtje. Waarom kiest u voor een kinderfeestje in Hardenberg bij Happy Fun Beach:

  • Super leuke activiteiten
  • Unieke indoor en outdoor locatie
  • Daarnaast goede begeleiding van de Funbrigade

Reserveer direct gemakkelijk online uw kinderfeestje in Hardenberg. Via onze site kunt u direct uw kinderfeestje vastleggen en betalen. Geen gedoe en ook gelijk geregeld! Komt u er niet helemaal uit? Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh