• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje in Dedemsvaart

Vier het allerleukste kinderfeestje in Dedemsvaart bij ons!

Een kinderfeestje in Dedemsvaart viert u nergens beter dan bij Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh). Er zijn tal van mogelijkheden voor leuke activiteiten voor een onvergetelijke dag. Wat dacht u van een waar knutselfeest of een beachvolleybaltoernooi?! Weer of geen weer, omdat bij Happy Fun Beach veel activiteiten indoor georganiseerd kunnen worden, valt het kinderfeestje nooit in het water.

Zo viert u het kinderfeestje in Dedemsvaart bij ons door te bowlen op de glow in the dark bowlingbanen of klim als een aap in een van onze klimbomen. Met behulp van onze Funbrigade medewerker weet je de toppen van de klimboom eenvoudig en veilig te bereiken. Wil je liever knippen, plakken of kleuren met jouw kinderfeestje in Dedemsvaart? Dan is het knutselfeest een prima activiteit om jouw kinderfeestje in Dedemsvaart onvergetelijk te maken. Voor alle leeftijden bieden wij diverse activiteiten aan. Ook voor de sportievelingen zijn er super leuke kinderfeestjes te reserveren zoals: kids expeditie, beachgames of de happy fun party!

Een kinderfeestje in Dedemsvaart kunt u reserveren (in overleg) vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke vakanties.

Een overzicht van alle activiteiten en thema’s vindt u hier.

Kinderfeestje in Dedemsvaart is compleet verzorgd

Met ons all-inclusive arrangement hoeft u als ouder nergens meer aan te denken voor het kinderfeestje in Dedemsvaart van uw kind. Bij ons arrangement is het volgende inbegrepen; een activiteit naar keuze, twee kannen ranja, een lekker bakje patat met mayonaise met een kroket of frikandel, een waterijsje. En natuurlijk kan een leuke verrassing voor de jarige ook niet ontbreken. Voor de begeleider staat er 1x koffie of thee klaar. De arrangementen variëren van € 12,50 per kind tot €15,00 per kind.

Heeft uw kind niet voldoende aan een activiteit voor zijn/haar kinderfeestje in Dedemsvaart? Geen nood, want voor maar € 2,50 per kind extra kunt u een leuke tweede activiteit kiezen. Mocht u een tweede activiteit willen? Neem dan even contact met ons op: 0523-638260

Mocht u nog andere wensen hebben? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Indoor strand Happy Fun Beach is gelegen op Vakantiepark het Stoetenslagh.

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Kids expeditie 10+
Meer info
Kids expeditie 10-
Meer info
Beach shoot out
Meer info