• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje Hardenberg

Een sportief en uitdagend kinderfeestje Hardenberg!

Willen jullie iets leuks en uitdagends doen tijdens jullie kinderfeestje? De mogelijkheden bij Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh) zijn uitgebreid! Er is keuze uit verschillende arrangementen voor een super gaaf kinderfeestje Hardenberg? Bekijk eens wat de mogelijkheden zijn en reserveer gelijk online!

Benieuwd wat de arrangementen zijn voor een kinderfeestje Hardenberg? We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

Super leuk kinderfeestje Hardenberg vanaf € 12,50 per kind!

Kies voor een van de bovenstaande arrangementen en geniet van de leuke activiteiten en onbeperkt ranja, cake versieren, patat met snack, een ijsje en een cadeautje voor de jarige! Het enige arrangement dat een beetje afwijkt hiervan is de Kids expeditie. Hierbij is geen cake versieren inclusief maar worden er broodjes met knakworst gebakken boven een kampvuur! Maar één ding is zeker! Een kinderfeestje Hardenberg is een groot succes bij Happy Fun Beach. De kinderen zullen er zeker van genieten!

Een kinderfeestje bij Happy Fun Beach zal niet in het water vallen! Omdat de Happy Fun Beach een indoor en outdoor feestlocatie is kunnen de activiteiten zowel indoor als outdoor georganiseerd worden. Dat is zo uniek aan onze locatie. Voor kinderfeestjes kunt u bij ons terecht vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties.

Nog even kort op een rijtje. Waarom kiest u voor een kinderfeestje Hardenberg bij Happy Fun Beach:

  • Super leuke activiteiten
  • Unieke indoor en outdoor locatie
  • Goede begeleiding van de Funbrigade
  • Voordelige tarieven

Reserveer direct gemakkelijk online uw kinderfeestje Hardenberg. Via onze site kunt u direct uw kinderfeestje vastleggen en betalen. Geen gedoe en gelijk geregeld! Komt u er niet helemaal uit? Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh