• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje bowlen Hardenberg

Wilt u een super leuk kinderfeestje organiseren? En wilt uw zoon of dochter graag bowlen tijdens zijn/haar kinderfeestje? Een kinderfeestje bowlen Hardenberg is super leuk bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh). U kunt bij ons namelijk de Glow in the dark bowlingparty reserveren! Een ervaring om nooit te vergeten op onze gave glow in the dark bowlingbanen!

Een kinderfeestje bowlen Hardenberg op onze bowlingbanen is leuk voor kinderen vanaf 4 jaar. Op onze bowlingbanen hebben wij namelijk de mogelijkheid om bumpers aan te zetten. Hierdoor is bowlen bij Happy Fun Beach leuk voor iedereen! Op deze manier gooien de kinderen nooit in de goot en behalen ze dus altijd punten! Voor de kinderen die de ballen erg zwaar vinden is er ook een speciaal rek om de ballen vanaf te laten rollen. Hierdoor hoeven ze niet de bal te gooien maar kunnen het rek gebruiken!

‘Glow in the dark’ kinderfeestje bowlen Hardenberg!

Uiteraard zijn er ook nog andere kinderfeestjes mogelijk, naast het Kinderfeestje bowlen Hardenberg. U kunt namelijk ook nog kiezen voor:

Genoeg keuze dus!

Kinderfeestje bowlen Hardenberg reserveren?

Happy Fun Beach beschikt over twee bowlingbanen. LET OP: U kunt kinderfeestje reserveren (in overleg) vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties.

Lijkt het u wel wat om het kinderfeestje van uw zoon of dochter bij Happy Fun Beach te organiseren? U kunt direct gemakkelijk de Glow in the dark bowlingparty organiseren. U betaald direct. Super makkelijk en binnen een paar minuten geregeld!

Wilt u meer weten over een kinderfeestje bowlen Hardenberg? Neem gerust contact met ons op. Bel 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Graag tot ziens bij Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh).

 

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh