• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Kinderfeestje Beach shoot out

Een stoer kinderfeestje voor kinderen, ouder dan 10 jaar!

Wil jij wel eens wat anders doen tijdens je kinderfeestje? En vindt jij het leuk om wat actiefs en stoers te doen? Dan is het kinderfeestje Beach shoot out echt iets voor jou! Wanneer jullie aankomen beginnen we met ranja en wat lekkers en een cadeau voor de jarige. Daarna is het tijd voor actie! Jullie gaan het spel Beach shoot out spelen. Een superleuk en spannend spel waarbij je in twee teams tegen elkaar strijd. Met pijl en boog probeer je de tegenstanders uit te schakelen of schiet alle doelen uit het doelenbord.

Kinderfeestje Beach shoot out is een leuke en veilige variant op paintbal. Een erg leuk spel! Zodra jullie klaar zijn met Beach shoot out kunnen jullie nog even vrij spelen in ons indoor strand, de Happy Fun Beach. Uitgespeeld? Dan is het tijd om te gaan eten. Lekkere patat met een snack en een ijsje na! Natuurlijk kunnen we de volgorde van de activiteiten aanpassen.

Dit superleuke kinderfeestje duurt ongeveer 3 uur lang en kost € 15,00 per kind (minimaal 8 kinderen en de kinderen moeten 10 jaar of ouder zijn).

Kinderfeestje Beach shoot out is inclusief:

  • Enthousiaste begeleiding tijdens het feestje
  • Onbeperkt ranja + wat lekkers
  • 1 uur Beach shoot out
  • Vrij spelen
  • Patat met kroket of frikandel
  • IJsje
  • Cadeautje voor de jarige

Alternatieven kinderfeestje Beach shoot out:

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Kids Expeditie 10+
Meer info
Beach games
Meer info
Glow in the dark bowlingparty
Meer info

Wisten jullie al dat een kinderfeestje Beach shoot out altijd mogelijk is? Het maakt namelijk niet uit wat voor weer het is! Dankzij het grote indoor strand van 1250m2 kunnen de feestjes ook gewoon binnen gehouden worden! En het leuke is dat overal het strandthema te zien is. Het wordt dus een echt beach feestje!

Indoor strand Happy Fun Beach  is van april tot en met eind oktober  geopend voor de (dag)gasten van vakantiepark het Stoetenslagh.

LET OP: Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf april tot en met eind oktober (met uitzondering van de landelijke schoolvakanties).

Naast kinderfeestjes zijn feesten en partijen ook mogelijk. Super leuk voor een familiedag!

Willen jullie meer weten over indoor strand Happy Fun Beach? Of wilt u contact over het reserveren van een kinderfeestje? Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl