• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Groepsarrangementen in Hardenberg

Keuze uit verschillende sportieve en tevens uitdagende groepsarrangementen!

Wilt u graag een onvergetelijke dag beleven met vrienden, familie, collega’s, teamgenoten of misschien wel met de hele buurt? Dan is in- en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach een geweldige en tevens ideale locatie. Voor een sportieve en tevens uitdagende dag vol met super gave groepsarrangementen bent u hier namelijk aan het juiste adres. Leer uw gezelschap beter kennen en beleef daarnaast een gezellige dag met elkaar. We maken er uiteraard een groot succes van!

Bij Happy Fun Beach bent niet afhankelijk van het weer. De activiteiten kunnen namelijk zowel in- als outdoor! Happy Fun Beach is een uniek indoor strand, dat geheel is aangekleed in een strandthema. Kortom beleeft u dus een dagje strand, zelfs midden in de winter! Hoe gaaf is dat?

Bij groepsarrangementen heeft u de keuze uit:

Bent u enthousiast geworden? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@stoetenslagh.nl of 0523-638260

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Bowl arrangementen
Meer info
Zeskamp + tapas
Meer info
Beach shoot out + barbecue
Meer info

Indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach in Overijssel is een unieke locatie! Het is namelijk een indoor strand met vele mogelijkheden voor in- en outdoor activiteiten. Daardoor maakt het dus niet uit wat voor weer het word. Bij Happy Fun Beach beleeft u namelijk altijd een dagje strand!

De Happy Fun Beach is geheel aangekleed in strandthema. Deze thema’s komen ook terug in onze groepsarrangementen. De activiteiten zullen deels/of allemaal plaatsvinden in het zand! Super leuk!

In de winter maanden is de Happy Fun Beach verwarmt. Het is hier dus altijd aangenaam!

De groepsarrangementen zijn gemakkelijk online te reserveren!

Bovendien kunt u deze ook gelijk betalen! Super makkelijk! Geen vele contactmomenten maar direct online de beschikbaarheid bekijken en direct een van de groepsarrangementen reserveren!

Reserveren voor de groepsarrangementen is mogelijk (in overleg) vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties (vanaf 10 personen).  In de wintermaanden is onze Happy Fun Beach gesloten. Feesten en partijen zijn dan mogelijk vanaf 20 personen in ons tapasrestaurant.

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bellen op 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.