• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Groepsactiviteiten organiseren

Uitdagende in- en outdoor groepsactiviteiten organiseren?

Wilt u uitdagende groepsactiviteiten organiseren voor uw groep? Een dag die iedereen zich lang zal herinneren? Dan moet u bij indoor strand Happy Fun Beach zijn! Wij hebben namelijk een uitgebreid aanbod aan in- en outdoor groepsactiviteiten, heerlijke hapjes en drankjes, en daarnaast een enthousiast team van personeelsleden. We maken er een onvergetelijke dag van!

Voor grote en kleine groepen bieden we een uitgebreid aanbod aan groepsactiviteiten. Geschikt voor families en personeeluitjes, maar ook voor scholen, vriendengroepen, kinderfeestjes en sportclubs! Kom dus groepsactiviteiten organiseren! Om u alvast een beeld te geven van onze activiteiten, zetten we ze graag voor u op een rijtje:

Groepsactiviteiten organiseren?

LET OP: Reserveren is mogelijk (in overleg) vanaf april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties (vanaf 10 personen). In de wintermaanden is het ook mogelijk feesten en partijen te reserveren in ons tapasrestaurant vanaf 20 personen. Tijdens de wintermaanden is het aanbod aan activiteiten beperkt. Vraag naar de mogelijke activiteiten.

Uiteraard kunt u de activiteiten combineren met heerlijk eten. U maakt namelijk uw dag compleet met een heerlijk buffet. We geven u ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende buffetten: tapas buffet, warm en koud buffet, hapjes buffet, barbecue en ook een stamppot buffet is mogelijk.

Samen met u kunnen we een complete dag samenstellen en geweldige groepsactiviteiten organiseren met heerlijk eten. Wij kunnen namelijk de gehele dag aan uw wensen aanpassen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor onze arrangementen! De arrangementen zijn zeker de moeite waard en dit zijn geweldige groepsactiviteiten.

Wilt u voordat u reserveert eerst even komen kijken, dan is dit uiteraard mogelijk. Hierdoor weet u zeker dat de locatie bij uw wensen passen! Handig om te weten voor groepsactiviteiten organiseren. U bent ook van harte welkom bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach!

Wilt u groepsactiviteiten organiseren maar heeft u nog vragen? Dan helpen we u graag natuurlijk. U kunt telefonisch contact met ons opnemen: 0523-638260. Verder kunt u ons ook mailen: info@happyfunbeach.nl

Graag tot ziens bij indoor strand Happy Fun Beach (onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh).

 

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Leuke groepsarrangementen!
Meer info
Bowl arrangementen
Meer info
Heerlijke buffetten
Meer info