• Perfect voor feesten en partijen
 • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
 • Veel keuze uit heerlijke buffetten
 • Bowlen en boogschieten mogelijk

Groepsactiviteiten in Overijssel

Super leuke en uitdagende groepsactiviteiten in Overijssel

Bent u op zoek naar een super leuke locatie voor uw groep? En horen daar uitdagende groepsactiviteiten bij? Kijk dan eens tussen het aanbod van indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh). Wij kunnen voor u namelijk de allerleukste groepsactiviteiten in Overijssel organiseren. Er is namelijk een uitgebreid aanbod aan activiteiten die leuk zijn voor iedereen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar de groepsactiviteiten in Overijssel bij Happy Fun Beach? We hebben de activiteiten voor u op een rijtje gezet:

 • Beachvolleybal
 • Beach games
 • Zeskamp
 • Samenwerkingsopdrachten
 • Palmboom klimmen
 • Bowlen
 • Boogschieten
 • Shoot out

De activiteiten zijn te combineren met een heerlijk buffet, lunch, barbecue of lekkere hapjes. Ook kunt u natuurlijk activiteiten combineren, hierdoor is een dag met groepsactiviteiten in Overijssel geweldig bij Happy Fun Beach!

Groepsactiviteiten in Overijssel, leuk voor alle leeftijden

Wat zo makkelijk is bij Happy Fun Beach is dat u de arrangementen en groepsactiviteiten in Overijssel overzichtelijk kunt bekijken. U kunt gelijk de datum vastleggen en gelijk betalen! Alles is dus gelijk geregeld! Geen vele contactmomenten om de dag te organiseren. Natuurlijk helpen we u graag mocht u een speciale wens hebben of een wijziging. Wilt u een extra activiteit toevoegen? Neemt u dan even contact op met ons. We helpen u namelijk graag verder bij de organisatie van feest of partij. Kies voor de groepsactiviteiten in Overijssel van Happy Fun Beach!

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Keuze uit vele heerlijke buffetten
Meer info
Uitdagende groepsarrangementen
Meer info
Bowlen en lekker eten?
Meer info

De groepsactiviteiten die wij aanbieden zijn ook leuk tijdens kinderfeestjes! Deze kunt u namelijk ook bij ons reserveren! U kunt bij ons terecht met kinderen vanaf 4 jaar. Een super leuk kinderfeestje inclusief cake versieren, onbeperkt ranja en een super leuke activiteit. Daarnaast hoort een patatje met snack en ijsje er ook bij. En de jarige krijgt bovendien een leuk cadeautje!,

Reserveren is mogelijk van april tot en met eind oktober met uitzondering van de landelijke schoolvakanties. In de wintermaanden is het reserveren in de Happy Fun Beach mogelijk vanaf  100 personen.

Happy Fun Beach is een prachtige indoor locatie. De activiteiten kunnen zowel indoor als outdoor georganiseerd worden. Uw dag valt dus nooit in het water!

Wilt u meer weten over onze Happy Fun Beach? Of wilt u meer weten over de groepsactiviteiten in Overijssel? Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.