• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Feesten en partijen in Hardenberg

Unieke feesten en partijen in Hardenberg!

Bent u op zoek naar een leuke locatie omdat u een feest gaat organiseren? Indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh) is de perfecte locatie voor uw feesten en partijen in Hardenberg. Of het nu gaat om een familiedag of een dagje uit met vrienden. Ook een personeelsfeest of schoolklas is mogelijk. We maken er een super leuke dag van!

Mogelijkheden feesten en partijen in Hardenberg

Onze Happy Fun Beach is geopend van april tot en met oktober. Tijdens de wintermaanden is de Happy Fun Beach gesloten. Maar ook tijdens de wintermaanden zijn feesten en partijen Hardenberg wel mogelijk. Alleen geldt dan een minimum van 20 personen (dit geldt van april tot en met oktober niet).

Mogelijkheden van april t/m oktober

Tijdens feesten en partijen in Hardenberg zijn leuke activiteiten natuurlijk belangrijk! Dat is natuurlijk geen probleem bij Happy Fun Beach. Wij bieden vele verschillende uitdagende activiteiten voor alle leeftijden! U beleeft bij indoor strand Happy Fun Beach namelijk een sportieve en uitdagende dag. U kunt hierbij denken aan activiteiten als: beachvolleybal, beachgames of bijvoorbeeld Shoot out. En wat dacht u van palmboom klimmen! Echt uniek! En de wat traditionelere activiteiten als bowlen en boogschieten zijn ook mogelijk!

Daarnaast maakt u uw feest helemaal af met en heerlijk buffet. Er zijn namelijk verschillende mogelijkheden! Bekijk hier onze buffetten.

Mogelijkheden van november t/m maart

Omdat de Happy Fun Beach tijdens deze maanden is gesloten, worden de feesten en partijen in Hardenberg gehouden in het tapasrestaurant. Een sfeervol restaurant, geheel in strandthema. Wat de mogelijkheden zijn?

  • Bowlen op onze glow in the dark bowlingbanen
  • Ook kunt u boogschieten
  • Bovendien keuze uit verschillende buffetten
  • Minimaal 20 personen

Meer weten over feesten en partijen in Hardenberg? Bel naar 0523-638260 of stuur een mail naar info@happyfunbeach.nl

Openingstijden Happy Fun Beach

Zondag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 21.00 uur

Tijdens de herfstvakantie is de Happy Fun Beach dagelijks geopend tot 23.00 uur.

Openingstijden tapasrestaurant en bowling

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 17.00 – 21.00
Zaterdag en zondag: 15.00 – 21.00

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Keuze uit heerlijke buffetten
Meer info
Leuke bowl arrangementen
Meer info
Sportieve groepsarrangementen!
Meer info

Wij organiseren ook de allerleukste kinderfeestjes!

Wist u dat u bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach ook super leuke kinderfeestjes kunt organiseren? Kinderen vanaf 4 jaar beleven een geweldige tijd bij ons. U kunt kiezen uit verschillende thema’s voor kinderfeestjes: knutselfeest, glow in the dark bowling party, Kids expeditie, happy fun party, beach games. Bij alle kinderfeestjes worden leuke activiteiten gedaan, is er onbeperkt ranja, cake versieren, patat met snack, een ijsje en cadeau voor de jarige! Naast feesten en partijen in Hardenberg reserveert u dus ook de allerleukste kinderfeestjes bij Happy Fun Beach.

Let op: kinderfeestjes zijn alleen mogelijk van april tot en met oktober.

Happy Fun Beach is een uniek indoor locatie. Het maakt dus niet uit of het mooi weer of slecht weer is tijdens uw feesten en partijen in Hardenberg. Uw dag zal altijd door kunnen gaan. Alle activiteiten kunnen namelijk zowel indoor als outdoor georganiseerd worden! Super toch? Van april tot en met oktober kunt u bij ons terecht (met uitzondering van vakantieperiodes, dan is de Happy Fun Beach geopend voor de gasten van vakantiepark het Stoetenslagh).

Graag tot ziens tijdens feesten en partijen in Hardenberg bij Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh).