• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Familiefeest in Hardenberg bij feestlocatie Happy Fun Beach

Het allerleukste familiefeest in Hardenberg!

Tijdens een familiefeest in Hardenberg is het natuurlijk belangrijk dat er leuke activiteiten zijn voor alle leeftijden en dat er een goed en gevarieerd aanbod aan eten is! Wist u bijvoorbeeld dat u hiervoor bij Happy Fun Beach (onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh) terecht kunt? U heeft keuze uit verschillende heerlijke buffetten en super leuke activiteiten voor alle leeftijden!

U kunt bij indoor strand Happy Fun Beach kiezen uit verschillende geweldige arrangementen! Dit zijn bijvoorbeeld arrangementen met:

U kiest bovendien zelf welke activiteiten u wilt doen tijdens uw familiefeest in Hardenberg! Daarnaast zijn de arrangementen gemakkelijk online te reserveren en te betalen. Zo wordt de keus voor u natuurlijk wat makkelijker. U kijkt welke datum u wilt komen en legt vervolgens gelijk de datum vast. U ontvangt dan van ons een definitieve bevestiging.

LET OP: Een familiefeest in Hardenberg is mogelijk voor groepen vanaf 10 personen van april tot en met oktober. Deze kunnen plaatsvinden in de Happy Fun Beach. Tijdens de wintermaanden is onze Happy Fun Beach gesloten. Dan kunt u voor feesten en partijen alleen terecht in ons restaurant, met een minimum van 20 personen. Tijdens de wintermaanden is er een beperkt aanbod aan activiteiten.

 

Openingstijden Happy Fun Beach

Zondag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 21.00 uur

Tijdens de herfstvakantie is de Happy Fun Beach dagelijks geopend tot 23.00 uur.

Openingstijden tapasrestaurant en bowling

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 17.00 – 21.00
Zaterdag en zondag: 15.00 – 21.00

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Leuke bowl arrangementen
Meer info
Sportieve groepsarrangementen
Meer info
Keuze uit verschillende buffetten!
Meer info

Een indoor familiefeest Hardenberg met outdoor activiteiten?

Uniek aan Happy Fun Beach is dat het helemaal niet uitmaakt wat voor weer het is. Of het nu mooi weer is of slecht weer. Dankzij onze grote indoor strand valt uw familiefeest in Hardenberg nooit in het water! De activiteiten zijn dus zowel indoor als outdoor mogelijk! Super handig want zo kan het altijd door gaan! Bovendien kunt u bij ons het hele jaar door genieten van een gezellige strand sfeer. Onze Happy Fun Beach is namelijk geheel aangekleed in strand thema.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een familiefeest in Hardenberg bij Happy Fun Beach? We helpen u graag verder. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons. Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl.  Wilt u graag even onze locatie bekijken? Dat kan natuurlijk! Kom gerust eens langs.

Een familiefeest is te reserveren (in overleg) vanaf april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties. Voor groepen is het mogelijk om in de wintermaanden te reserveren vanaf 100 personen in de Happy Fun Beach.

Heeft u speciale wensen of een aanpassing op een van de arrangementen of heeft u liever maatwerk voor uw familiefeest in Hardenberg? Dat kan natuurlijk! Neem dan even contact op met ons! Dan organiseren we samen uw familiefeest in Hardenberg!

Indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.