• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Familiefeest Hardenberg bij feestlocatie Happy Fun Beach

Het allerleukste familiefeest Hardenberg!

Tijdens een familiefeest is het natuurlijk belangrijk dat er leuke activiteiten zijn voor alle leeftijden en dat er een goed en gevarieerd aanbod aan eten is! Wist u bijvoorbeeld dat u hiervoor bij Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh) terecht kunt? U heeft keuze uit verschillende heerlijke buffetten en super leuke activiteiten voor alle leeftijden! Een familiefeest Hardenberg is daardoor een groot succes bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach.

U kunt bij indoor strand Happy Fun Beach kiezen uit verschillende geweldige arrangementen! Dit zijn bijvoorbeeld arrangementen met bowlen, beachgames, zeskamp, samenwerkingsopdrachten en nog veel meer! U kiest bovendien zelf welke activiteiten u wilt doen! Daarnaast zijn de arrangementen gemakkelijk online te reserveren en te betalen. Zo wordt de keus voor u natuurlijk wat makkelijker. U kijkt welke datum u wilt komen en legt vervolgens gelijk de datum vast. U ontvangt dan van ons een definitieve bevestiging.

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Leuke bowl arrangementen
Meer info
Sportieve groepsarrangementen
Meer info
Keuze uit verschillende buffetten!
Meer info

Een indoor familiefeest Hardenberg met outdoor activiteiten?

Uniek aan Happy Fun Beach is dat het helemaal niet uitmaakt wat voor weer het is. Of het nu mooi weer is of slecht weer. Dankzij onze grote indoor strand valt uw familiefeest Hardenberg nooit in het water! De activiteiten zijn dus zowel indoor als outdoor mogelijk! Super handig want zo kan het altijd door gaan! Bovendien kunt u bij ons het hele jaar door genieten van een gezellige strand sfeer. Onze Happy Fun Beach is namelijk geheel aangekleed in strand thema.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een familiefeest Hardenberg bij Happy Fun Beach? We helpen u graag verder. U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons. Bel naar 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl.  Wilt u graag even onze locatie bekijken? Dat kan natuurlijk! Kom gerust eens langs.

Een familiefeest is te reserveren (in overleg) vanaf april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties. Voor groepen is het mogelijk om in de wintermaanden te reserveren vanaf 100 personen in de Happy Fun Beach.

Heeft u speciale wensen of een aanpassing op een van de arrangementen of heeft u liever maatwerk voor uw familiefeest Hardenberg? Dat kan natuurlijk! Neem dan even contact op met ons! Dan organiseren we samen uw familiefeest Hardenberg!

Indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.