• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Bruiloft locatie Overijssel

Een unieke bruiloft locatie Overijssel voor jullie speciale dag!

Jullie bruiloft, een dag om nooit te vergeten! Wanneer jullie voor een Beach wedding wilen kiezen is onze locatie waarschijnlijk perfect voor jullie! Bovendien krijgen jullie bij ons de mogelijkheid om zelf de locatie te versieren. Helemaal naar uw eigen smaak! Maak er dus wat moois van!

Wat dachten jullie van een unieke bruiloft locatie Overijssel? Bekijk onze Happy Fun Beach eens! Bij ons beleeft u namelijk een echte beachwedding, en dat in Overijssel! Dat wordt zeker een bruiloft waar nog lang over wordt nagepraat!

Trouwen op onze bruiloft locatie Overijssel kan met de voeten in het zand!

Omdat u bij ons kunt u trouwen op onze bruiloft locatie Overijssel in een unieke sfeer. Romantisch met een prieeltje in het zand, mooie wit stoeltjes in het zand en de decoratie is natuurlijk geheel naar eigen wens aan te kleden! Vanuit het prieeltje is een prachtig uitzicht over de recreatieplas. Jullie horen het al, een echt beachwedding op onze bruiloft locatie Overijssel!

LET OP: de aankleding van de locatie is niet inbegrepen. Dit kunt u zelf geheel naar eigen smaak inrichten.

Openingstijden Happy Fun Beach

Zondag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 21.00 uur

Tijdens de herfstvakantie is de Happy Fun Beach dagelijks geopend tot 23.00 uur.

Openingstijden tapasrestaurant en bowling

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 17.00 – 21.00
Zaterdag en zondag: 15.00 – 21.00

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Eten en drinken is geheel naar uw wens op onze bruiloft locatie Overijssel!

Maar ook bij een bruiloft horen natuurlijk heerlijke hapjes, drankjes en een heerlijk buffet! Dit kunnen we geheel naar jullie wens invullen. Graag gaan we daarover met jullie in gesprek. U kunt kiezen voor een heerlijk tapas buffet, warm en koud buffet, barbecue of geef jullie eigen wensen aan. In overleg is er veel mogelijk!

Bent u benieuwd geworden naar onze bruiloft locatie Overijssel? Kom gerust een keer langs om te kijken. Daardoor krijgt u een betere indruk en zo kunnen we gelijk even kennis maken. Wij organiseren graag jullie speciale dag! Een dag om nooit te vergeten, namelijk een beachwedding op onze bruiloft locatie Overijssel!

Wilt u meer weten? We maken graag een offerte op maat voor u. U kunt contact met ons op nemen! Stuur een mail naar info@happyfunbeach.nl of bel naar 0523-638260.

Graag tot ziens bij Happy Fun Beach!

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh.