• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Bowlingbaan in Hardenberg

Gezellig een bowlingbaan in Hardenberg huren?

Bent u op zoek naar een gezellige bowlingbaan in Hardenberg? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Happy Fun Beach beschikt namelijk over twee volautomatische bowlingbanen. Maar ook super leuk tijdens feesten en partijen of kinderfeestje of gewoon voor een avondje uit met vrienden of familie! Daarnaast is er nog een reden om te kiezen voor onze bowlingbaan in Hardenberg, namelijk wij bieden naast bowlen veel voorzieningen op ons vakantiepark. Kortom voor een leuk uitje boek je bij ons een bowlingbaan in Hardenberg.

Waarom een bowlingbaan in Hardenberg boeken:

  • Kleinschalige gezellige bowlingbaan in Hardenberg
  • Maar ook onze bowlingbanen zijn glow in the dark!
  • Bowlen bij Happy Fun Beach is geweldig voor alle leeftijden.  Er zijn namelijk bumpers voor kinderen. Hierdoor gooien ze nooit in de goot!
  • U kunt uw avondje bowlen combineren met een gezellig avondje uit eten!
  • Bij ons reserveert een bowlingbaan al voor € 20,00 per uur, per baan!

Omdat we twee bowlingbanen hebben is de beschikbaarheid soms beperkt. Daarom is reserveren aan te raden voor een bowlingbaan in Hardenberg!

De Happy Fun Beach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Combineer het bowlen met heerlijke tapas!
Meer info
Probeer ook eens boogschieten!
Meer info
Bowlen tijdens een kinderfeestje?
Meer info

Combineer uw avondje bowlen in Hardenberg met heerlijke tapas!

Maak er een compleet avondje uit van en kom genieten van de vele tapas gerechten. Omdat Tapas van oorsprong kleine Spaanse hapjes zijn. Hierdoor is het leuk is dat je allemaal verschillende taps kunt nemen en dan samen kunt delen! Zo kan ieder alles proberen. Drie tot vier tapas gerechtjes per persoon zijn voldoende voor een complete maaltijd en natuurlijk kunt u altijd meer bestellen!  Daarnaast kunt u ook genieten van heerlijke plates. Enkele voorbeelden hiervan zijn: saté van de haas, biefstuk, schnitzel, spareribs, maaltijdsalades en nog veel meer! Dit wordt natuurlijk geserveerd met heerlijke groenten en aardappeltjes.

Maar ook boogschieten behoort ook tot de mogelijkheden!  Naast onze bowlingbanen kunt u ook gebruik maken van onze boogschietbanen! Een uniek avondje uit met een leuke activiteit! Er zijn twee boogschietbanen. Voor het boogschieten hanteren wij een minimum leeftijd van 10 jaar. Dit in verband met de kracht die nodig is voor het boogschieten!

Locatie van onze bowlingbaan in Hardenberg!

Onze bowlingbaan in Hardenberg is gelegen op vakantiepark het Stoetenslagh in Rheezerveen. Dit ligt op slechts 6 kilometer afstand vanaf het centrum van Hardenberg. Bent u een gast op ons vakantiepark, bent u in de buurt op vakantie of woont u in de buurt van ons vakantiepark? U bent van harte welkom om een avondje te komen bowlen op onze bowlingbaan in Hardenberg!

Huur een bowlingbaan in Hardenberg! Graag tot ziens bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach