• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Bowlen en tapas

Een gezellig avondje uit met bowlen en tapas eten?

Reserveer het bowlen en tapas arrangement voor een gezellig avondje uit. U boekt dit arrangement al vanaf 10 personen!

Wat houdt het bowlen en tapas arrangement in:

U kunt bijvoorbeeld beginnen met  een gezellig uurtje bowlen! Daarna staat het tapas buffet voor u klaar, heerlijke tapas gerechten!

Warme gerechten:
Huis gemarineerde mini spare ribbetjes, huisgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus, pikante kippenvleugels met saus, gebakken gamba’s in knoflook, gefrituurde gamba’s, aardappelpartjes met aioli saus, gefrituurde inktvisringen en champignons gebakken in knoflookolie.

Koude gerechten:
Olijvenmix, sweet peppers gevuld met roomkaas, meloen met parmaham, gevulde wrap met zalm, gevulde wrap met kip, stokbrood met kruidenboter en frisse salade.

Kosten: bowlen en tapas

Volwassenen: € 20,50 p.p.
Kinderen t/m 10 jaar: € 10,25 p.p.

 Dit bowlen en tapas arrangement is exclusief drankjes.

U kunt het bowlen en tapas arrangement reserveren ( in overleg) vanaf april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties (vanaf 10 personen). In de wintermaanden (november t/m maart) kunt u reserveren voor families/groepen vanaf 20 personen in ons gezellige Tapas restaurant.

De Happy Fun Beach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

U kunt bij ons meer dan bowlen en tapas eten!

Daarnaast bieden wij een uniek overdekt strand met veel mogelijkheden om er even tussen uit te zijn. Maar ook veel mogelijkheden voor feesten en partijen. Door deze mooie locatie zij wij zeker een mooie bruiloft locatie in Overijssel.

Wij bieden met het overdekte strand zoveel mogelijkheden en zo’n bijzondere sfeer dat u het echt gezien moet hebben om het te geloven en te ervaren. Daarom raden wij u aan om zeker een keer een middagje te komen genieten en het zelf te beleven.

Want met bowlen en tapas eten doet u onze locatie te kort!

Kortom kom gewoon genieten en laat u zelf verrassen. De Happy Fun beach is een onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh. Door deze locatie bieden wij veel mogelijkheden om een familieweekend te organiseren.