• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Bowlen en tafelgrillen

Creatief tafelen met bowlen en tafelgrillen!

Even een keer wat anders tijdens een avondje uit? Kom bowlen en tafelgrillen! U kunt dit arrangement boeken vanaf 20 personen.

Wat houdt het arrangement bowlen en tafelgrillen in:

Eerst gaat u gezellig met z’n allen een uur bowlen op onze glow in the dark bowlingbanen. Daarna schuift u aan tafel waarna het tafelgrillen kan beginnen.

Bowlen en tafelgrillen bestaat het eten o.a. uit:

  • biefstuk, kipfilet, varkenshaas, miniworstje, slavinkje,
  • paprika, champignons, uien, rauwkost salade,
  • frites, stokbrood met kruidenboter en diverse sausen.

Kosten bowlen en tafelgrillen:

Volwassenen: € 22,50 p.p.

Kinderen tot 10 jaar: € 11,75 p.p.

Dit arrangement is exclusief drankjes. U kunt online het arrangement reserveren en direct betalen. De drankjes kunt u ter plekke afrekenen.

>> Direct bowlen en tafelgrillen reserveren!

Het arrangement creatief tafelen met bowlen is te reserveren van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties. In de wintermaanden is het mogelijk (in overleg) het arrangement vanaf 20 personen te reserveren in het Tapas restaurant.

De Happyfunbeach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Naast bowlen en tafelgrillen zijn er meer mogelijkheden!

Wij bieden een prachtige locatie, met een strandbelevenis zowel in de zomer als ook in de winter. Bij ons kunt u bowlen, handboogschieten of activiteiten ondernemen.  Naast tafelgrillen zijn er ook nog andere mogelijkheden zoals Plate service, Tapas eten maar ook een buffet behoord tot de mogelijkheden.

Maar ook is het mogelijk in het indoor strand van uw familie- bedrijfsfeest te organiseren Dit overdekte strand is uniek in Nederland en zorg voor een geweldige sfeer tijdens uw verblijf. U kunt hier heerlijk zitten, maar ook activiteiten ondernemen. Wij bieden veel mogelijkheden.

Daarnaast is er in de zomerperiode ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de recreatieplas met waterglijbanen en in juli en augustus een Aquapark

Daarnaast zijn wij een uniek bruiloft locatie in Overijssel, trouwen in een strandsfeer is natuurlijk fantastisch. Wij bieden ruime parkeermogelijkheden, maar daarnaast ook ruime sfeervolle zalen in strandsfeer en wat dacht u van een fantastisch terras direct aan de recreatieplas.