• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Bowlen en tafelgrillen

Creatief tafelen met bowlen en tafelgrillen!

Even een keer wat anders tijdens een avondje uit? Kom bowlen en tafelgrillen! Met z’n alleen aan een lange tafel, heerlijk eten en een gezellige sfeer! Dat is wat wij u kunnen bieden. Leuk tijdens een familiedag, personeelsuitje of met een groep vrienden.

Wat houdt het arrangement bowlen en tafelgrillen in:

Eerst gaat u gezellig met z’n allen een uur bowlen op onze glow in the dark bowlingbanen. Daarna schuift u aan tafel waarna het tafelgrillen kan beginnen. U kunt genieten van:

  • biefstuk, kipfilet, varkenshaas, miniworstje, slavinkje,
  • paprika, champignons, uien, rauwkost salade,
  • frites, stokbrood met kruidenboter en diverse sausen.

Kosten bowlen en tafelgrillen:

Volwassenen: € 22,50 p.p.

Kinderen tot 10 jaar: € 11,75 p.p.

Dit arrangement is exclusief drankjes.

Het arrangement creatief tafelen met bowlen is te reserveren van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties (vanaf 10 personen). Tijdens de wintermaanden, november tot en met maart, is het mogelijk (in overleg) het arrangement vanaf 20 personen te reserveren in het Tapas restaurant.

De Happy Fun Beach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Zondag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 21.00 uur

Tijdens de herfstvakantie is de Happy Fun Beach dagelijks geopend tot 23.00 uur.

Openingstijden tapasrestaurant en bowling

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 17.00 – 21.00
Zaterdag en zondag: 15.00 – 21.00

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Naast bowlen en tafelgrillen zijn er meer mogelijkheden!

Wij bieden een prachtige locatie, met een strandbelevenis zowel in de zomer als ook in de winter. Bij ons kunt u bowlen, handboogschieten of activiteiten ondernemen.  Naast tafelgrillen zijn er ook nog andere mogelijkheden zoals Plate service, Tapas eten maar ook een buffet behoord tot de mogelijkheden.

Maar ook is het mogelijk in het indoor strand van uw familie- bedrijfsfeest te organiseren Dit overdekte strand is uniek in Nederland en zorgt voor een geweldige sfeer tijdens uw verblijf. U kunt hier heerlijk zitten, maar ook activiteiten ondernemen. Wij bieden namelijk veel mogelijkheden.

Daarnaast is er in de zomerperiode ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de recreatieplas met waterglijbanen en in juli en augustus een Aquapark

Daarnaast zijn wij een uniek bruiloft locatie in Overijssel, trouwen in een strandsfeer is natuurlijk fantastisch. Wij bieden ruime parkeermogelijkheden, maar daarnaast ook ruime sfeervolle zalen in strandsfeer en wat dacht u van een fantastisch terras direct aan de recreatieplas.

Kortom, alles voor geweldige feesten en partijen! Wilt u meer weten? Bel naar 0523-638260 of stuur een mail naar info@happyfunbeach.nl