• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Bowl arrangement

Heerlijk eten en gezellig bowlen tijdens een bowl arrangement!

Bent u bezig met een leuk uitje organiseren voor uw familie, vrienden, collega’s of uw teamgenoten dan is een bowl arrangement iets voor u? Maak er een gezellig uitje van bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach. Bij ons reserveert u gemakkelijk online een super leuk bowl arrangement. Dit houdt in: heerlijk eten in combinatie met een uur bowlen!

Maar ook wij beschikken over twee sfeervolle glow in the dark bowlingbanen. Daarnaast is het voor kinderen want onze bowlingbanen zijn leuk. U kunt namelijk voor de kinderen de bumpers aanzetten. Daardoor zullen de kinderen nooit in de goot gooien! Waardoor het direct een stuk leuker is voor de kinderen!

Bent u benieuwd naar een bowl arrangement van Happy Fun Beach?

Reserveer online een bowl arrangement!

U kunt online gemakkelijk een bowl arrangement reserveren. Daarnaast is het online direct mogelijk om de mogelijkheden te bekijken en direct een datum voor uw gezelschap vast leggen. Geen gedoe, geen vele overleg momenten. Direct online een bowl arrangement reserveren! Makkelijk toch?

U heeft keuze uit de volgende bowl arrangementen:

Klik op een van de bovenstaande arrangementen voor meer informatie en reserveren!

Reserveren voor het bowl arrangement met gebruik van de Happy Fun Beach is mogelijk van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties. In de wintermaanden is het arrangement voor b.v. familiedagen (in overleg) te reserveren in het tapas restaurant.

De Happyfunbeach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Bowlen en tapasbuffet
Meer info
Bowling en tafelgrillen
Meer info
Bowlen + warm en koud buffet
Meer info

Happy Fun Beach: indoor en outdoor feestlocatie met bowl arrangement

Daarnaast is de Happy Fun Beach is een prachtige locatie voor feesten en partijen. Wat zo geweldig is aan de Happy Fun Beach is dat u zowel indoor als outdoor activiteiten kunt ondernemen. Want indien u naast bowlen nog een andere activiteit wilt ondernemen? Dat kan! Doordat u bijvoorbeeld ook keuze heeft uit boogschieten, shoot out, palmboom klimmen, beachvolleybal, beachgames. U leest het al: er is genoeg te doen voor jong en oud!

Wilt u meer weten over indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach of over een bowl arrangement? Neem contact met ons op! We helpen u graag verder! U kunt ons bellen op 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl