• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Bowl arrangement in Overijssel

Gezellig eten en bowlen tijdens ons bowl arrangement in Overijssel!

Bent u bezig met een leuk uitje organiseren voor uw familie, vrienden, collega’s of uw teamgenoten? Wellicht  is een bowl arrangement in Overijssel iets voor u! Maak er een gezellig uitje van bij indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach. Geniet van heerlijk eten in combinatie met een uur bowlen!

Wij beschikken over twee sfeervolle glow in the dark bowlingbanen. Daarnaast is het voor kinderen ook super leuk op onze bowlingbanen. Wij kunnen voor de kinderen namelijk de bumpers aanzetten. Daardoor zullen de kinderen nooit in de goot gooien! Waardoor het direct een stuk leuker is voor de kinderen!

Bent u benieuwd naar het bowl arrangement in Overijssel van Happy Fun Beach?

Kies voor een bowl arrangement in Overijssel

U heeft keuze uit de volgende bowl arrangementen:

Klik op een van de bovenstaande arrangementen voor meer informatie en reserveren!

Reserveren voor het bowl arrangement in Overijssel met gebruik van de Happy Fun Beach is mogelijk van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties (vanaf 10 personen). In de wintermaanden is het arrangement voor b.v. familiedagen (in overleg) te reserveren in het tapas restaurant (vanaf 20 personen).

De Happy Fun Beach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Bowlen en tapasbuffet
Meer info
Bowlen + warm en koud buffet
Meer info

Vragen? Bel 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl

Indoor en outdoor feestlocatie met bowl arrangement in Overijssel

Daarnaast is de Happy Fun Beach is een prachtige locatie voor feesten en partijen. Wat zo geweldig is aan de Happy Fun Beach is dat u zowel indoor als outdoor activiteiten kunt ondernemen. Want indien u naast bowlen nog een andere activiteit wilt ondernemen? Dat kan! Doordat u bijvoorbeeld ook keuze heeft uit boogschieten, shoot out, palmboom klimmen, beachvolleybal, beachgames. U leest het al: er is genoeg te doen voor jong en oud! (Andere activiteiten zijn alleen mogelijk van april tot en met oktober)

Wilt u meer weten over indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach of over een bowl arrangement in Overijssel? Neem contact met ons op! We helpen u graag verder! U kunt ons bellen op 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl