• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Boogschieten

Overdekt boogschieten!

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een kinderfeestje, met het gezin of met een feest? Daarom is boogschieten misschien wel wat voor u! Want wist u dat u bij indoor strand Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh) onze twee boogschietbanen kunt huren voor een gezellig en actief uitje?! Bovendien kunt u hierbij genieten van heerlijke hapjes en drankjes of combineer het boogschieten met heerlijke tapas.

Wij beschikken over twee overdekte boogschietbanen. Maar wij adviseren u om met maximaal 8 personen per baan te spelen.

 

Boogschieten is super leuk tijdens kinderfeestjes en feesten en partijen!

Wilt u eens wat anders tijdens uw kinderfeestje? Heeft u wel eens gedacht aan boogschieten? Een leuke en actieve bezigheid voor de kinderen. De boogschietbanen zijn, vanwege de veiligheid en de kracht die ervoor nodig is, pas te boeken voor kinderen vanaf 10 jaar.

Tarieven:
Bowlen                € 20,00 per uur per baan max. 10 personen per baan
Boogschieten     € 20,00 per uur per baan max. 10 personen per baan

Snacks tijdens deze activiteiten:
Portie bitterballen 10 st.           € 4,95
Portie bittergarnituur 10 st.     € 4,95

De Happy Fun Beach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Het boogschieten is te reserveren van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties. In de wintermaanden zijn familiedagen i.c.m. het boogschieten mogelijk (op aanvraag) in het tapas restaurant.

Openingstijden Happy Fun Beach

Tot 5 april 2019 is ons indoor strand en tapasrestaurant gesloten.

Feesten en partijen

Feesten en partijen zijn uiteraard nog wel mogelijk op reservering. Hiervoor kunt u 7 dagen per week terecht in ons restaurant. Bij feesten en partijen hanteren wij een minimum van 20 personen.

Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Feesten en partijen met boogschieten?

Tijdens een familiedag, personeelsfeest, vrijgezellendag is boogschieten natuurlijk ook een leuke activiteit. En natuurlijk kunnen we dit combineren met andere activiteiten als: shoot out, bowlen, palmboom klimmen, beachvolleybal of een van de andere activiteiten! Voor feesten en partijen bieden we complete arrangementen aan, gemakkelijk te reserveren via onze website.

Wilt u meer weten over het boog schieten, onze locatie of de mogelijkheden voor feesten en partijen? Dat kan natuurlijk! Kom gerust eens langs bij indoor strand Happy Fun Beach of neem contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl. We helpen u graag verder!

Graag tot ziens bij indoor strand Happy Fun Beach!

Happy Fun Beach is onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh.