• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Bedrijfsfeest in Overijssel

Een geheel verzorgd bedrijfsfeest in Overijssel?

U bent op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest in Overijssel? Bekijk dan eens de mogelijkheden bij indoor strand Happy Fun Beach (onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh). Een geheel verzorgde dag met leuke activiteiten, heerlijk eten en gemakkelijk te reserveren! We maken het u namelijk makkelijk dankzij ons volledig verzorgde arrangementen met gave indoor en outdoor activiteiten.

Aan wat voor arrangementen moet u dan denken? U kunt uw bedrijfsfeest in Overijssel bijvoorbeeld organiseren met activiteiten als: bowlen, boogschieten, shoot out, zeskamp. Of wat dacht u van samenwerkingsopdrachten, beachvolleybal of beachgames. Ook is een feestavond met dj of band mogelijk! We bieden u vele mogelijkheden, natuurlijk gecombineerd met heerlijke Tapas, buffet of barbecue! Bovendien regelen wij alles voor u! Het enige wat u dus hoeft te doen is uw teamspirit en uw collega’s meenemen, dan regelen wij namelijk de rest!

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Unieke bedrijfsfeesten
Meer info
Leuke bowl arrangementen!
Meer info
Keuze uit vele heerlijke buffetten!
Meer info

Wij organiseren uw bedrijfsfeest in Overijssel!

Wat zo leuk is aan indoor en outdoor feestlocatie Happy Fun Beach is dat het niet uit maakt wat voor weer het is! Dankzij het grote indoor strand kan uw bedrijfsfeest in Overijssel altijd doorgaan! Weer of geen weer. De outdoor activiteiten kunnen namelijk ook indoor georganiseerd worden! Super leuk!

We horen graag uw wensen voor een bedrijfsfeest in Overijssel. We stellen namelijk graag samen met u een gezellige dag of avond samen. Uw wensen en behoeften staan centraal. Bent u geïnteresseerd? We horen graag van u!

Zoals gezegd kunt u even contact opnemen en ons bellen op 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl.

Uw bedrijfsfeest reserveren (in overleg) in de Happy Fun beach  is mogelijk van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties. In de wintermaanden is het reserveren van uw bedrijfsfeest mogelijk in de Happy Fun Beach vanaf 100 personen voor kleinere gezelschappen vanaf 20 personen is ons gezellige Tapas restaurant heel geschikt.

Indoor strand Happy Fun Beach is onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh.

Graag tot ziens bij indoor strand Happy Fun Beach tijdens uw bedrijfsfeest Overijssel!