• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Bedrijfsfeest in Hardenberg

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Hardenberg

Het leukste bedrijfsfeest in Hardenberg organiseert u bij indoor strand Happy Fun Beach (onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh)! U kunt namelijk kiezen uit verschillende leuke activiteiten, welke leuk zijn voor jong en oud! Ook een bedrijfsfeest in Hardenberg wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd.

Houdt u van een sportieve dag, heerlijk eten en veel gezelligheid? Dat is perfect, want dat zijn namelijk juist de ingrediënten van een bedrijfsfeest in Hardenberg bij indoor strand Happy Fun Beach! Combineer uw dag met een heerlijke lunch, buffet of barbecue.

We maken er een geweldig dag van, indien u een bedrijfsfeest in Hardenberg bij ons boekt!

Nu bent u vast nieuwsgierig welke activiteiten er worden aangeboden! Bij Happy Fun Beach worden er complete arrangementen aangeboden met super leuke activiteiten. Zo zijn er namelijk arrangementen met bowlen, boogschieten, zeskamp, samenwerkingsopdrachten en beachgames. Zelfs een feestavond is mogelijk! Een gezellig avondje feesten onder begeleiding van een band of dj! Een bedrijfsfeest in Hardenberg is dus zeker de moeite waard want er zit voor iedereen leuke activiteiten bij. Mee doen is natuurlijk geweldig, maar daarnaast is toekijken en genieten van de gezelligheid ook al super leuk! De sfeer bij Happy Fun Beach is dus super. U ervaart het echte strandgevoel, en dat indoor!

De Happy Fun Beach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh.

Openingstijden Happy Fun Beach

Zondag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag en zaterdag: 10.00 – 21.00 uur

Tijdens de herfstvakantie is de Happy Fun Beach dagelijks geopend tot 23.00 uur.

Openingstijden tapasrestaurant en bowling

Maandag en dinsdag gesloten
Woensdag t/m vrijdag: 17.00 – 21.00
Zaterdag en zondag: 15.00 – 21.00

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

Vier uw bedrijfsfeest in Hardenberg bij Happy Fun Beach!

Weer of geen weer, bij indoor strand Happy Fun Beach wordt de dag altijd een succes. De activiteiten kunnen namelijk zowel indoor als outdoor georganiseerd worden! Geweldig toch? U bent dus niet afhankelijk van het weer om super leuke outdoor activiteiten te doen!

Reserveer direct!

Uw bedrijfsfeest reserveren is mogelijk (in overleg) van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties. In de wintermaanden in het reserveren van uw bedrijfsfeest vanaf 100 personen mogelijk  in de Happy Fun Beach.

LET OP: Kleinere bedrijfsfeesten vanaf 20 personen zijn tijdens de wintermaanden wel mogelijk in ons gezellige Tapas restaurant.

Bent u enthousiast geworden van de mogelijkheden bij Happy Fun Beach? Reserveer dan gelijk! Neem contact met ons op.

Komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bellen: 0523-638260 of mail naar info@happyfunbeach.nl. Natuurlijk kunt u ook een keer langs komen om de locatie te bekijken!

Happy Fun Beach is onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh!