• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Beach shoot out en tapas

Uitdagend en actief dagje beach shoot out en tapas!

Beach shoot out en tapas is een keer wat anders tijdens uw familiedag, personeelsuitje, dag weg met vrienden, klas of team genoten? Ook nog eens op een unieke, overdekte locatie! Daarom biedt de Happy Fun Beach u beach shoot out en tapas aan! Een leuke en sportieve activiteit + heerlijke tapas! Een geweldig tapasarrangement in Overijssel.

Wat houdt beach shoot out en tapas in?

Beach shoot out is een super leuke en veilige variant op Paint ball! Bij Shoot out gaat u in twee teams, gewapend met een pijl en boog de strijd aan op een veld wat vol staat met objecten waar u achter kunt verschuilen! En wordt u geraakt door een pijl? Dan moet u helaas het veld verlaten! Wanneer heeft iemand gewonnen? Wanneer alle spelers van de tegenpartij uit het veld zijn gespeeld of wanneer u alle doelen uit het doelenbord heeft geschoten.

Shoot out is een super leuke battle die u als team moet doorstaan. Super leuk dus als familie uitje, personeelsfeest, vrienden uitje of klassen uitje!

Wat het leuke is aan beach shoot out en tapas bij indoor strand Happy Fun Beach? Dit leuke en sportieve tapasarrangement is zowel indoor als outdoor mogelijk! Het maakt dus niet uit wat voor weer het is, het kan namelijk altijd doorgaan! En daarnaast is het leuk voor zowel kinderen als volwassenen!

Arrangement: Beach shoot out en tapas

Dit uitdagende arrangement is 3,5 uur lang! Wanneer u aankomt wordt u eerst ontvangen met koffie en thee. Natuurlijk wordt dan de dag en de activiteit aan u uitgelegd en u zult teams vormen. Vervolgens gaat u beginnen met de activiteit: beach shoot out! De activiteit duurt 1,5 uur. Zodra u hiermee klaar bent staat het tapas buffet voor u klaar en kunt u aan tafel en genieten van de heerlijke tapas gerechten.

Kosten Beach shoot out en tapas:

Volwassenen: € 27,95 p.p.

Kinderen tot 10 jaar: € 14,95 p.p.

Het is mogelijk om de beach shoot out en tapas te reserveren van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke school vakanties. Helaas is het in de wintermaanden niet mogelijk om de beach shoot out en tapas te reserveren.

De Happy Fun Beach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh