• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Beach shoot out en barbecue

Wie gaat er winnen tijdens de Beach shoot out en barbecue, een spannende battle?

Beach shoot out en barbecue, een geweldige combinatie voor een uitdagend dagje weg. Zijn jullie op zoek naar een leuke activiteit? Bekijk eens wat onze beach shoot out en barbecue inhoudt en reserveer deze uitdagende dag! Leuk voor families, vrienden, collega’s, teamgenoten en klassen! Eén ding is zeker, het wordt een geweldige dag!

Wat houdt Beach shoot out en barbecue in?

Beach shoot out is een geweldige activiteit, het is een veilige variant op Paint ball! Bij Beach shoot out gaan jullie in twee teams, gewapend met een boog en pijlen de strijd aan op het speelveld wat vol staat met objecten waar u zich achter kunt verschuilen! Een geweldige teambuilding activiteit. Wordt u geraakt? Dan zult u het veld moeten verlaten! Bij Beach shoot out geldt: alle spelers van de tegenpartij eruit gespeeld? Dan heeft u gewonnen! Maar er is ook nog een andere mogelijkheid om te winnen! Schiet de vijf doelen uit het doelenbord en wordt op deze manier de winnaar!

Beach shoot out is een super leuke activiteit die u als team moet doorstaan. Super leuk dus om met familie, collega’s, vrienden of klas te spelen!

Wat het leuke is aan Beach shoot out bij indoor strand Happy Fun Beach, is dat het zowel indoor als outdoor mogelijk is! Het maakt dus niet uit wat voor weer het is, het kan altijd doorgaan! En het is leuk voor zowel kinderen als volwassenen!

Arrangement: Beach shoot out en barbecue

Dit arrangement duurt 3,5 uur! Wanneer u aankomt wordt u ontvangen met koffie en thee. Natuurlijk wordt de dag en de activiteit aan u uitgelegd + zult u de teams gaan vormen. Daarna gaat u beginnen met de activiteit: beach shoot out! Dit duurt 1,5 uur. Zodra u hiermee klaar bent staat de barbecue aan en kunt u aan tafel.

Kosten Beach shoot out en barbecue

Volwassenen: € 27,95 p.p.

Kinderen tot 10 jaar: € 14,95 p.p.

Let op: de drankjes zijn niet bij dit tarief inbegrepen. Deze zijn op nacalculatie.

Reserveren van de beach shoot out en barbecue is mogelijk van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties.  De beach shoot en barbecue zijn helaas niet in de winter periode te reserveren.

De Happy Fun Beach is gelegen op de locatie van Vakantiepark het Stoetenslagh

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Zowel indoor als outdoor mogelijk..

Leuk voor kinderen en volwassenen!