• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Beach games kinderfeestje

Beach Games kinderfeestje, sportief en super gaaf!

Een beach games kinderfeestje betekent een super leuk en actief feestje! Wanneer jullie aankomen gaan jullie eerst cake versieren en staat de ranja voor jullie klaar! Nadat de cake op is, gaan jullie sportief een potje beachvolleyballen, beach tennissen of beach badmintonnen! Wie gaat er winnen? Na deze leuke sportieve activiteit zijn jullie vast hongerig geworden. Daarom krijgen jullie ook patat met kroket of frikandel! Het feestje wordt afgesloten met een heerlijk ijsje en cadeautje voor de jarige!

Het arrangement kunt u reserveren voor € 12,50 per kind en duurt ca. 3 uur

Het Beach Games kinderfeestje is inclusief:

  • Onbeperkt ranja
  • Cake met lekkers om te versieren
  • 1 uur beachvolleybal, beach tennis of beach badminton
  • Patat met kroket of frikandel
  • IJsje
  • Cadeautje voor de jarige

Alternatieven voor het Beach games kinderfeestje:

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Knutselfeest
Meer info
Kids expeditie!
Meer info
Glow in the dark bowlingparty
Meer info

Een Beach games kinderfeestje organiseren op onze unieke locatie is altijd leuk.  In ons overdekte indoor strand bent u verzekerd dat het doorgaat, ook bij minder mooi weer! Daarnaast is het overdekte strand in koudere periode verwarmd. Naast een overdekt strand ligt er een groot luchtkussen en is er de mogelijkheid om palmboom te klimmen. Mocht u als begeleider even lekker een kopje koffie willen drinken, dan is dit uiteraard mogelijk terwijl de kinderen zich prima vermaken tijdens het beach games kinderfeestje.  Kortom een heerlijk ontspannen sfeer en een bijzondere ervaring.

Dus wat voor kinderfeestje u ook boekt wij bieden een bijzondere belevenis in Hardenberg. Ook is het mogelijk om losse activiteiten te boeken, naast de beach games. Waardoor u uw eigen programma kunt bepalen en een leuke dag of middag heeft. Wilt u meer weten? Mail ons.

LET OP: Beach games kinderfeestje is te reserveren van april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties. Helaas is het niet mogelijk om in de winterperiode het beach games feestje te reserveren.

Maar u kunt uiteraard ook bellen naar Vakantiepark het Stoetenslagh 0523-638260