• Perfect voor feesten en partijen
  • Sfeervol restaurant en gezellige bediening
  • Veel keuze uit heerlijke buffetten
  • Bowlen en boogschieten mogelijk

Activiteiten in Hardenberg

Wat voor activiteiten in Hardenberg zijn er te doen?!

De Happy Fun Beach biedt een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Vandaar dat wij er een superleuke dag van kunnen maken. Om u een beeld te geven van de activiteiten, hebben we hieronder een lijstje gemaakt van de activiteiten in Hardenberg. Omdat de Happy Fun Beach gelegen is op het terrein van vakantiepark het Stoetenslagh, kunt u gebruik maken van deze faciliteiten. Een echte strandvakantie in Overijssel. Namelijk met veel activiteiten in Hardenberg op en rondom het water. Zo zijn er waterglijbanen, een Tubby Splash en in de maanden juli en augustus een waterpark op de recreatieplas! Maar ook met het unieke indoor strand. Hierdoor kunnen we bij minder mooi weer ook een overdekt strandverblijf aanbieden in ons verwarmde indoor strand. Zeker de moeite waard om een dagje langs te komen!

Wat voor activiteiten in Hardenberg bieden wij aan:

  • Bowlen
  • Palmboom klimmen
  • Shoot out
  • Boogschieten
  • Beach activiteiten zoals beach tennis, beach volleybal, beach knots hockey en nog meer!
  • Kayak polo
  • Kayakken

Let op: Ons indoor strand is vanaf 28 oktober 2019 gesloten. Activiteiten in Hardenberg kunnen dan helaas niet los gereserveerd worden. Feesten en partijen vanaf 20 personen zijn wel mogelijk in ons tapasrestaurant. Activiteiten die hierbij gereserveerd kunnen worden zijn bowlen en boogschieten.

Openingstijden Happy Fun Beach

Onze Happy Fun Beach is gesloten tot 3 april.

Openingstijden restaurant en bowling

Ons restaurant en bowlingbanen zijn gesloten tot 3 april.

De Happy Fun Beach is onderdeel van vakantiepark het Stoetenslagh

 

Een dag samenstellen? Neem contact met ons op: 0523-638260 of mail info@happyfunbeach.nl

Glow in the dark bowling reserveren?
Meer info

Via onze website kunt u al een aantal ‘vaste’ arrangementen bekijken. Natuurlijk kunnen we veel meer dan deze ‘vaste’ arrangementen. We kunnen namelijk geheel op maat een dag voor u vastleggen met veel leuke activiteiten in Hardenberg voor alle leeftijden. We kunnen er een complete dag van maken.

Het leuke aan Happy Fun Beach is dat het niet uit maakt wat het voor weer is. Ons indoor strand is namelijk 1250m2 en biedt veel mogelijkheden om feesten en partijen indoor te organiseren. Weer of geen weer, u beleeft een geweldige dag, geheel in strandthema.

Wilt u reserveren? Dit is mogelijk vanaf april t/m eind oktober m.u.v. de landelijke schoolvakanties.  In de winterperiode is het reserveren van de activiteiten in Hardenberg helaas niet mogelijk. Bowlen is dan nog wel mogelijk in combinatie met een buffet (minimaal 20 personen).

De activiteiten in Hardenberg kunnen we natuurlijk combineren

Met bijvoorbeeld een heerlijk buffet. Ook hierin hebben we een uitgebreid aanbod, namelijk barbecue, tafelgrillen, tapasbuffet, warm- en koud buffet of alleen een hapjesbuffet. Er is dus van alles mogelijk! Super leuk tijdens een familiedag, bedrijfsuitje, met de straat of sportvereniging.

Wilt u meer weten? Dan kunt u ons bellen: 0523-638260 of stuur een mail naar info@happyfunbeach.nl

We helpen u graag namelijk!

Happy Fun Beach is onderdeel van Vakantiepark het Stoetenslagh.